Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα συγκέντρωση εργαζομένων της Αυγής - Συνθήματα έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα συγκέντρωση εργαζομένων της Αυγής – Συνθήματα έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εργαζόμενοι κρατούν πανό που αναγράφει «όχι στο κλείσιμο. 72 χρόνια καθημερινά στη μάχη της ενημέρωσης». Παράλληλα φωνάζουν συνθήματα κατά του κλεισίματος του καθημερινού φύλλου της Αυγής

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι στην Αυγή το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου, αυτή τη φορά έξω από το ξενοδοχείο επί της πλατείας Καραϊσκάκη που θα διεξαχθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Οι εργαζόμενοι κρατούν πανό που αναγράφει «όχι στο κλείσιμο. 72 χρόνια καθημερινά στη μάχη της ενημέρωσης». Παράλληλα φωνάζουν συνθήματα κατά του κλεισίματος του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας.

Σημειώνεται ότι το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο για το μέλλον της εφημερίδας καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε τέσσερις προτάσεις στους εργαζόμενους της Αυγής για το μέλλον της εφημερίδας, όπου τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν συνέλευση για να λάβουν τις αποφάσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι της εφημερίδας είχαν προχωρήσει σε διαμαρτυρία και την Πέμπτη 4 Ιουλίου έξω από το κτίριο «Μίμης Δαρειώτης» στην Κουμουνδούρου όπου διεξαγόταν η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Εκεί εκπρόσωπός τους είχε συνομιλήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη μπροστά από τις κάμερες, με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λέει «mea culpa» στο γεγονός ότι δεν τους συνάντησε παρότι οι ίδιοι το είχαν επανειλημμένως ζητήσει, κάτι που πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του in:

Στιγμιότυπο από τη διαμαρτύρια των εργαζομένων της Αυγής

Sports in

Στην ΑΕΚ ο Περέιρα – Υπογράφει έως το 2026

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρομπέρτο Περέιρα καθώς η Ένωση έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024