«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως «ρευστοποίηση κόμματος εν λειτουργία πρώτη φορά θα παρακολουθήσουμε».

Ο κ. Σπίρτζης είπε πως θα ήθελε να πιστέψει την ομιλία Κασσελάκη, για να προσθέσει: «Αλλά, Στέφανε, πώς να την πιστέψω;».

Στο σημείο αυτό, μάλιστα, παρενέβη ο Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας να τον αποκαλεί «πρόεδρο».

«Πρόεδρε, δεν αμφισβητεί κανείς, από την πρώτη ημέρα, ότι είσαι πρόεδρος, μόνο εσύ το έχεις αμφισβητήσει», του απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης, προκαλώντας την αντίδραση και τις αποδοκιμασίες των «Κασσελίστας».

Αναφέρθηκε στην ανάρτηση στην Αυγή, μια μέρα πριν κλείσει, ότι φιλοξένησε «πηγές ΣΥΡΙΖΑ» που αναρωτιούνταν αν ο Χρήστος Σπίρτζης ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. «Πόση ντροπή πια;», είπε, ενώ τόνισε πως τα «τρολ 24/7» στοχοποιούν και βαφτίζουν στελέχη «νομενκλατούρα».

«Είμαι εγώ νομενκλατούρα και δεν είναι εκείνοι που είναι πλάι στον πρόεδρο και τα παιδικά τους καρεκλάκια είναι στον ΣΥΡΙΖΑ; Και άντε όλα αυτά δεν τα ήξερε ο Στέφανος, ο πρόεδρος, συγγνώμη. Δεν παρακολουθεί facebook, twitter. Ούτε τον αδελφό του δεν παρακολουθεί; Που λέει ότι οι 87 θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα;», σημείωσε, αναφερόμενος σε πρόσφατη ανάρτηση του αδελφού του Στέφανου Κασσελάκη.

«Την κατέβασε μετά, αφού είχε παίξει παντού. Είναι οικογενειακό φαίνεται, να ανεβαίνει μια ανάρτηση και να κατεβαίνει», είπε ειρωνικά ο κ. Σπίρτζης, αναφερόμενος στην εξ Αμερικής ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία αρχικά ανέφερε «σταμάτα την υπνόμευση» και εν συνεχεία τη διόρθωσε με τη φράση «στήριξέ με χωρίς παιχνίδια».

«Πού σε υπονόμευσε ο Τσίπρας;»

Ο Χρήστος Σπίρτζης ζήτησε απαντήσεις για τα «μαύρα χρήματα», για τον «υπονομευτή Αλέξη» ή για τον «Αλέξη που κάνει παιχνίδια».

«Ποια παιχνίδια κάνει ο Τσίπρας; Ποια ήταν η υπονόμευση; Και γιατί δεν ειπώθηκε πριν τις ευρωεκλογές, όταν ήταν κάτω από την εξέδρα;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, μάλιστα, τον ρώτησε: «Πρέπει να μας πεις, εσύ ο ίδιος κάνεις μπούλινγκ σε βουλευτές; Σε δημοσιογράφους; Άλλα μέλη της Κ.Ε. κάνουν μπούλινγκ σε συντονιστές οργανώσεων; Κάνουν;».

Τέλος, απαντώντας στα περί ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ που είπε ο κ. Κασσελάκης στην ομιλία του, σημείωσε ότι «ρευστοποίηση κόμματος είναι οι προτάσεις που έκανε σήμερα ο πρόεδρος για το κόμμα».

Να σημειωθεί ότι, με ειρωνικό τόνο, ο Χρήστος Σπίρτζης κάλεσε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσουν τα καρτελάκια τους ως ενθύμιο, αφού θα είναι η τελευταία συνεδρίασή της.