Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ» - Το πρώτο σποτ Γερουλάνου για την υποψηφιότητά του

«Για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ» – Το πρώτο σποτ Γερουλάνου για την υποψηφιότητά του

«Η Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει την Αναγέννηση της Πατρίδας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Παύλου Γερουλάνου

Το πρώτο σποτ της καμπάνιας του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Α’ Αθηνών και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Παύλος Γερουλάνος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση είναι «μια καμπάνια για την Πολιτική και όχι για την παραπολιτική. Με όραμα, θέσεις, προτάσεις για όλα όσα αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία. Επικεντρωμένη στον κάθε πολίτη και τη δίψα του για ένα κράτος που λειτουργεί. Μια προσπάθεια που θέλει να αγκαλιάσει τον Άνθρωπο, για να την αγκαλιάσουν οι άνθρωποι. Που στοχεύει, όχι μόνο στην εσωκομματική κάλπη της 6ης και 13ης Οκτωβρίου αλλά και στην κάλπη των επόμενων εθνικών εκλογών, όποτε κι αν γίνουν. Γιατί, η Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει την Αναγέννηση της Πατρίδας».

«Δίνοντας αξία στην Πολιτική, δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο»

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «η καμπάνια του Παύλου Γερουλάνου αρχίζει να ξετυλίγεται σταδιακά, από σήμερα, με τη δημοσιοποίηση του πρώτου προεκλογικού σποτ με τίτλο «Αξία», στο οποίο το μήνυμα του υποψηφίου για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι σαφές».

Το μήνυμα αναφέρει ότι «δίνοντας αξία στον Πολίτη, δίνεις αξία στην Πολιτική. Και δίνοντας αξία στην Πολιτική, δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο. Ξεκινάμε. Ήρθε η ώρα. Για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, για την Αναγέννηση της πατρίδας».

«Το στοχευμένο, αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση σποτ συνδυάζεται, στο οργανωτικό σκέλος, με την εντατικοποίηση της συλλογής υπογραφών για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου, η οποία συνεχίζεται με αμείωτη ροή και ένταση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε το σποτ:

Sports in

Άρης: Απαντάει μέσα στις επόμενες ώρες ο Φαμπιάνο

Μέχρι αύριο (7/7) θα υπάρχει οριστική εξέλιξη σε ότι αφορά την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024