Κυριακή 07 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δομινικανή Δημοκρατία- Κροατία 77-80: Πέρασαν οι Κροάτες και παίζουν με την Εθνική μας στον τελικό

Δομινικανή Δημοκρατία- Κροατία 77-80: Πέρασαν οι Κροάτες και παίζουν με την Εθνική μας στον τελικό

Η Κροατία πήρε την πρόκριση στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά, καθώς επιβλήθηκε με 80-77 της Δομινικανής Δημοκρατίας. Είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση ο Ντουάρτε όμως το σουτ που επιχείρησε μπήκε και βγήκε…

Η Κροατία επιβλήθηκε με 80-77 σε μία άνευ προηγουμένου «μάχη» που έγινε με την Δομινικανή Δημοκρατία και προκρίθηκε στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά, εκεί όπου θα παίξει με την Εθνική Ελλάδας με φόντο το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η τύχη χαμογέλασε στους Κροάτες, καθώς στην τελευταία επίθεση ο Ντουάρτε εκτέλεσε με ταμπλό για τρεις πόντους με την μπάλα να του παίζει περίεργο παιχνίδι και να καταλήγει εκτός καλαθιού. Το σουτ αυτό θα έστελνε το ματς στην παράταση, όμως επί της ουσίας έστειλε την Κροατία στον τελικό.

Ο Τζέιλεν Σμιθ ήταν καθοριστικός για τους Κροάτες, που έπαιξαν με τη φωτιά, δεν είχαν καλή εικόνα, είχαν όμως ξανά σε απίθανη κατάσταση τον Ίβιτσα Ζούμπατς που διέλυσε τον ανταγωνισμό κοντά στο καλάθι, πετυχαίνοντας 25 πόντους και μαζεύοντας και 9 ριμπάουντ.

Ο Σμιθ πέτυχε τα πιο καθοριστικά καλάθια του 4ου δεκαλέπτου, με τα οποία η Κροατία πέρασε μπροστά, ενώ οι Δομινικανοί πήγαν να κάνουν μια τρομερή ανατροπή από το -7, όταν έβαλαν τρίποντο, έκλεψαν την μπάλα και κέρδισαν φάουλ και δικαίωμα για τρεις βολές, όμως στο τέλος του ματς δεν ήταν τυχεροί και έτσι έχασαν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες και μαζί το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Sports in

Μεγάλη κίνηση απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Η απόφαση για το «Καραϊσκάκης» και την Εθνική μπάσκετ

Μεγάλη πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέσω εντολής άνοιξε το πάρκινγκ του «Γεώργιος» Καραϊσκάκης για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024