Την ανανέωση της συνεργασίας του για δύο ακόμη χρόνια με τη Ρένια Καρλάφτη ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, παραμένοντας στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό η Ρένια Καρλάφτη ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Θέλω ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη. Η πρώτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν μια χρονιά γεμάτη με πρωτόγνωρες εμπειρίες και είμαι έτοιμη για ακόμη περισσότερες! Εύχομαι να έχουμε επιτυχίες και υγεία», τόνισε η παίκτρια του πειραϊκού συλλόγου.

Μια πολύ σημαντική κίνηση για τον Ολυμπιακό, που διατηρεί στο ρόστερ του μια εξαιρετική παίκτρια.

Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ρένια Καρλάφτη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Ρένιας Καρλάφτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Θέλω ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη. Η πρώτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν μια χρονιά γεμάτη με πρωτόγνωρες εμπειρίες και είμαι έτοιμη για ακόμη περισσότερες! Εύχομαι να έχουμε επιτυχίες και υγεία».