Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σενάριο για Παναθηναϊκό και Ντάριο Σάριτς (vid)

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Ντάριο Σάριτς (vid)

Τι γράφουν στο εξωτερικό για τους Πράσινους και τον αστέρα του NBA.

«Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή, ωστόσο θέλω να μου επιτρέψετε να κρατήσω το όνομα του παίκτη μυστικό», είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες ο Εργκίν Αταμάν, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει τον παίκτη που θα συμπληρώσει το παζλ του ρόστερ και θα συνθέσει το ιδανικό δίδυμο με τον Ματίας Λεσόρ στη θέση «5».

Τα ονόματα που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό είναι πολλά, με τους Κροάτες μάλιστα τις τελευταίες ώρες να βάζουν τους Πράσινους στο κόλπο για την απόκτηση του Ντάριο Σάριτς. Ο 30χρονους φόργουορντ/σέντερ είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και μάλιστα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ένας από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς παίκτες της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

Οι Κροάτες βάζουν τον Παναθηναϊκό στο κόλπο για την απόκτηση του Ντάριο Σάριτς.

Ο Ντάριο Σάριτς έχει τεράστια εμπειρία από το NBA, καθώς έχει αγωνιστεί σε Φιλαδέλφεια 76ers, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Φοίνιξ Σανς, Οκλαχόμα Θάντερ και τελευταία ήταν στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους οποίους είχε την περσινή σεζόν μέσο όρο 8.0 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 17.2 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Πολύ καλά νούμερα, που δείχνουν την αξία και την ποιότητα του Κροάτη φόργουορντ/σέντερ.

Απομένει να φανεί εάν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Ντάριο Σάριτς ή εάν είναι απλά ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο, που δεν θα πραγματοποιηθεί.

Δείτε τον εν δράσει:

Sports in

Άρης: Απαντάει μέσα στις επόμενες ώρες ο Φαμπιάνο

Μέχρι αύριο (7/7) θα υπάρχει οριστική εξέλιξη σε ότι αφορά την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024