Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπριζ- ΑΕΚ 4-1: Δεύτερη ήττα της «Ένωσης»

Μπριζ- ΑΕΚ 4-1: Δεύτερη ήττα της «Ένωσης»

Η ΑΕΚ στο «μαραθώνιο» φιλικό απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ ηττήθηκε με 4-1 στο τρίτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-1 στο τρίτο της φιλικό προετοιμασίας από την Κλαμπ Μπριζ, καθώς έκανε αρκετά λάθη στο ματς, τα οποία και πλήρωσε, προβληματίζοντας με την αμυντική της εικόνα, σε ένα ματς που διήρκησε 120 λεπτά.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε όσο το δυνατόν βασικότερη ομάδα στο παιχνίδι, ενώ ντεμπούτο έκανε με την φανέλα της ΑΕΚ και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός ήταν στην εστία, με τους Μήτογλου και Μουκουντί στις θέσεις των στόπερ, ενώ στα δεξιά ήταν ο Ρότα και στα αριστερά ο Χατζισαφί. Ο Γιόνσον σε ρόλο αμυντικού χαφ, έχοντας λίγο πιο μπροστά του τον Γαλανόπουλο, με τον Ελίασον στα δεξιά και τον Ζίνι στα αριστερά. Σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία ο Λιούμπιτσιτς.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία στο 12ο λεπτό, με ένα σουτ το οποίο βρήκε στο δοκάρι και τον Μινιολέ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Μία ασυνεννοησία ανάμεσα σε Λιούμπισιτς και Μπρινιόλι ένα μόλις λεπτό μετά, έφερε το γκολ της ισοφάρισης για την Μπριζ, καθώς ο Κροάτης γύρισε τη μπάλα στον Ιταλό πορτιέρε με εκείνον να βρίσκεται εκτός θέσης και έτσι δέχτηκε ένα περίεργο αυτογκόλ για το 1-1 των Βέλγων.
Στη συνέχεια δύο γκολ των Βέλγων με τους Γιούτκλα στο 30′ και Ταλμπί στο 37′ διαμόρφωσαν το 3-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στη συνέχεια και στο τριαντάλεπτο που ακολούθησε η ΑΕΚ είχε καλή εικόνα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα παρόλο που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην εστία των Βέλγων.
Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ο Αλμέιδα έβαλε κατά κύριο λόγο την Β’ ομάδα να αγωνιστεί καθώς στο γήπεδο πέρασαν οι Θεοχάρης, Κανελλόπουλος, Ραντόνια, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Θεοδωρίδης, Κάτσικας.

Τέλος η Μπριζ βρήκε και τέταρτο γκολ στο 117′, όταν μετά από γύρισμα στην περιοχή, ο Μπαρμπέρα τελείωσε τη φάση και έκανε το 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Κίναν Έβανς (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Κίναν Έβανς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024