Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο κάκιστος Παναθηναϊκός από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Σουνασί Μπα στο 62ο λεπτό την αναμέτρησης. Οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν τίποτα ουσιαστικό και παρουσίασαν εκ νέου πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, μένοντας για δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς γκολ, μετά την ισοπαλία χωρίς σκορ απέναντι στην Πάφο.

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γερεμέγεφ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Αράο, που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ήταν σε θέση οφσάιντ.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι (46′ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46′ Φικάι), Σένκεφελντ (71′ Τσόκαϊ), Αράο (71′ Νίκας), Κώτσιρας (79′ Κυριόπουλος), Ζέκα (72′ Κάτρης), Βιλένα, Λημνιός (34′ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (71′ Νταμπίζας), Μαντσίνι (71΄Μπρέγκου), Γερεμέγεφ.

Μπράουνσβαϊγκ: Γκριλ, Ιβάνοφ, Τάουερ, Άμιν (60′ Μπα), Έλερς, Σάντσες, Σανέ, Σουζούκι (60′ Φιλίπε), Κόλερ, Ρέμπιγκερ, Γκόμες (60′ Μάριε).