Σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με το όνομα του Μπρούνο Πέτκοβιτς να επιστρέφει στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα.

Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου και μάλιστα φαίνεται να κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των άλλων υποψήφιων.

Στον 29χρονο επιθετικό Μπρούνο Πέτκοβιτς στρέφεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Κροάτες.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα στην Κροατία εμφανίζονται βέβαιοι για την αποχώρησή του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να βάζουν γερά στο κόλπο για την απόκτηση του τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πρόκειται πάντως για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς  ενδιαφέρονται τόσο η Φιορεντίνα όσο και η Μπολόνια, οι οποίες προσέφεραν στην κροατική ομάδα ένα ποσό κοντά στα 1.5 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του να ζητά συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο παίκτης έχει ρήτρα αποχώρησης από τη Ντινάμο, που αγγίζει τα 2.5 εκατ. ευρώ μέχρι 15 Ιουλίου, ενώ την περσινή σεζόν είχε 43 συμμετοχές, με 18 γκολ και 9 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Πάει στην Ολλανδία ο Κεντζιόρα

Στο «PARK HOTEL» το οποίο αποτελεί τη βάση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αναμένεται απόψε ο Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου και θα ενσωματωθεί στην «ασπρόμαυρη» αποστολή.