Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Χιμπέρνιαν στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Μπόιλ, που πέτυχε το γκολ για τους Σκωτσέζους νωρίς στο ματς (5ο λεπτό), με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην βρίσκει απάντηση.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Θεσσαλινικείς παρατάχθηκαν με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες στην άμυνα, με δίδυμο στα χαφ τους Καμαρά – Σβαμπ. Στην τριάδα της επίθεσης βρέθηκαν οι Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, με τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε την ομάδα του να δημιουργεί πολλές τελικές στο πρώτο μέρος, αλλά χωρίς να βρίσκει δίχτυα. Στο β’ μέρος, ο Δικέφαλος δεν απείλησε.

Το γκολ που έμελλε να χωρίσει τις δύο ομάδες σημειώθηκε με το καλημέρα της αναμέτρησης.

Στο 5′ ο Κουλιεράκης γύρισε στον Κοτάρσκι, ο οποίος δεν έκανε σωστό κοντρόλ, ο Μπόιλ ήταν κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο ημίχρονο σατάλησε αρκετές ευκαιρίες και είχε καλή λειτουργία, ωστόσο στην επανάληψη με τις πολλές αλλαγές του Λουτσέσκου ο ρυθμός έπεσε και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΚ στις 10 Ιουλίου στις 19:00 κόντρα στην Γκενκ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο α’ μέρος: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Μαντί, Σβαμπ, Ντεσπόντοβ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.

Η ενδεκάδα του β’ μέρους: Ταλιχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια (83′ Σμυρλής), Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.