Σε μεταγραφικό… οργασμό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ένωση έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Νορντίν Άμραμπατ ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το 2025, ο Ρομπέρτο Περέιρα έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο, ενώ οι υποθέσεις των Αντούνα, Κοϊτά και Στρακόσια οδεύουν σε happy end.

Βέβαια, όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες ο Θωμάς Στρακόσια θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, αφού η Ένωση έφτασε σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ και αναμένεται να ντήσει άμεσα τον Αλβανό τερματοφύλακα στα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει πολύ τη μεταγραφή του 28χρονου κίπερ, σε σημείο αυτή να θεωρείται τελειωμένη.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ματιάς Αλμέιδα, οι διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ βρίσκονται σε τελικό σημείο και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

«Σε διαπραγματεύσεις με τον Κορέα η ΑΕΚ»

Με… μεταμεσονύχτια ανάρτηση του στο Twitter o Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο Δικέφαλος θέλει τον επιθετικό της Ίντερ και οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Αργεντίνος επιθετικός βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ίντερ, όμως δεδομένα πρόκειται για μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίπτωση.

Ο Κορέα πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα, αφού έχει παίξει σε Εστουδιάντες, Σαμπντόρια, Σεβίλλη, Λάτσιο, Ίντερ και την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Μαρσέιγ. Με την εθνική ομάδα της Αργεντινής μετράει 19 εμφανίσεις και έχει σκοράρει τέσσερις φορές, αποτελώντας ενεργό μέλος της «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Copa America του 2021.