Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Καναδάς απέκλεισε τη Βενεζουέλα και πέρασε στα ημιτελικά (1-1 κ.δ, 4-3 πεν.)

Ο Καναδάς απέκλεισε τη Βενεζουέλα και πέρασε στα ημιτελικά (1-1 κ.δ, 4-3 πεν.)

O Kαναδάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, μόλις στη παρθενική τoυ συμμετοχή στη διοργάνωση.

Στην παρθενική του παρουσία σε Κόπα Αμέρικα, ο Καναδάς θα παίξει στον ημιτελικό, αντιμετωπίζοντας την κάτοχο του τροπαίου, την Αργεντινή.

Στον προημιτελικό οι Καναδοί λύγισαν τη Βενεζουέλα στα πέναλτι, 4-3, με ήρωα τον τερματοφύλακα Κρεπό.

Στο AT&T Stadium του Τέξας, η Βενεζουέλα παρατάχθηκε, έχοντας κάνει το «3 στα 3» στη φάση των ομίλων, και, προτού συμπληρωθεί το πρώτο τρίλεπτο, είχε τη πρώτη της ευκαιρία, όταν το σουτ του Ρονδόν εξουδετέρωσε ο Κρεπό.

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Καναδάς άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό. Από ασίστ του Ντέιβιντ, ο Τζέικομπ Σάφελμπουργκ νίκησε τον τερματοφύλακα Ρόμο και έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Καναδός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία, να διπλασιάσει τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του, όταν νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Βενεζουέλας. Ο Καναδάς έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, ήταν πιο απειλητικός και, προτού λήξει το ημίχρονο, είχε άλλη μια καλή ευκαιρία, σε χαμένο τετ α τετ του Ντέιβιντ.

Η Βενεζουέλα έφτασε, τελικά, στην ισοφάριση, στο 65ο λεπτό, όταν ο Ρονδόν «κρέμασε» τον γκολκίπερ Κρεπό για το 1-1. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας, με τις δυο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, ο Κρεπό αναδείχτηκε σε ήρωα του Καναδά, με τον 30χρονο γκολκίπερ να βγάζει δυο πέναλτι και τον Ικονέ να σκοράρει στο τελευταίο πέναλτι που έστειλε τους Καναδούς στα ημιτελικά.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ρόμο, Αραμπούρου, Φεραρέσι, Γιορντάν Οσόριο (90’+2′ Άνχελ), Ναβάρο, Μαρτίνες (90’+2′ Ρινκόν), Χερέρα, Σοτέλδο (84′ Σαβαρίνο), Κάσερες (60′ Κάδιθ), Μπέλο (84′ Λατσάβα), Ρονδόν

ΚΑΝΑΔΑΣ: Κρεπό, Τζόνστον, Μπομπίτο, Κορνέλιους, Ντέιβις, Τζόναθαν Οσόριο (81′ Κονέ), Εουστάκιο, Λαριέα (72′ Αχμέντ), Ντέιβιντ, Σάφελμπουργκ (62′ Μιγιάρ), Λάριν (72′ Ολουβασέγι)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Sports in

Mundo Deportivo: «Οι Ράπτορς θέλουν να κρατήσουν τον Βεζένκοφ»

Δημοσιογράφος της Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ επικαλούμενος πηγές από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024