Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ειδικός προτρέπει τον Μπάιντεν να υποβληθεί άμεσα σε νευρολογικές εξετάσεις

ΗΠΑ: Ειδικός προτρέπει τον Μπάιντεν να υποβληθεί άμεσα σε νευρολογικές εξετάσεις

Η εικόνα του Τζο Μπάιντεν στην τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ οδηγεί τον διάσημο Δρ. Σαντζάι Γκούπτα να εκφράζει την άποψη ότι θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε νευρολογικές εξετάσεις.

Λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη του Τζο Μπάιντεν στο ABC και στον Τζορτζ Στεφανόπουλο εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού προέδρου με διάσημο νευροχειρουργό να κρίνει -με βάση την εικόνα που παρουσίασε στην τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ- πως χρήζει ενδελεχών εξετάσεων.

Ο Δρ. Σαντζάι Γκούπτα, διάσημος νευροχειρουργός και επικεφαλής ιατρικών θεμάτων στο CNN αναφέρθηκε στις ανησυχητικές συμπεριφορές που επέδειξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου debate με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Δρ. Σαντζάι Γκούπτα είναι έμπειρος ιατρός με πλούσια αρθρογραφία και τηλεοπτικές εμφανίσεις

Ο Γκούπτα, που εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση και αρθρογραφεί για θέματα που αφορούν την επαγγελματική του ιδιότητα, μετά την τηλεμαχία διαπίστωσε πως ο Τζο Μπάιντεν εμφάνιζε αργές αντιδράσεις, διακοπές στην ομιλία του και αδυναμία να ολοκληρώσει προτάσεις.

Ανησυχία για την υγεία του

«Αυτό που παρατηρήσαμε σίγουρα δεν ήταν κάτι καινούργιο αλλά ήταν ιδιαίτερα έντονο και εμφανίστηκε από την αρχή της συζήτησης» έγραψε ο γιατρός εκφράζοντας την ανησυχία του. Δεν απέρριψε το ενδεχόμενο ο λιγοστός ύπνος και τα χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα να επιδείνωσαν το πρόβλημα, ωστόσο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την υγεία του προέδρου προέτρεψε να υποβληθεί σε ενδελεχή εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν πάσχει από κάποια γνωστική η κινητική διαταραχή.

«Ακόμα και σε περίπτωση υποκείμενης άνοιας, ο πρόεδρος θα ωφεληθεί καθώς η έγκαιρη διάγνωση αλλά και η θεραπεία βελτιώνονται τα τελευταία χρόνια» έγραψε.

Χορηγοί υπό απόσυρση

Να σημειωθεί πως σχεδόν μια εβδομάδα από την απογοητευτική εμφάνιση και τις επικρίσεις για την ικανότητά του να ηγηθεί της χώρας λόγω της πνευματικής κατάστασής του ένας επιπλέον «πονοκέφαλος» έρχεται να προστεθεί για του Δημοκρατικούς.

Πρόκειται για τους χορηγούς των Δημοκρατικών που απειλούν ανοιχτά με απόσυρση των κεφαλαίων τους αξιώνοντας απόσυρση της υποψηφιότητας του 81χρονου προέδρου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, στο σύνολό του, βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Ο Λόιντ Ντόγκετ, βουλευτής του Τέξας, κάλεσε τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την κούρσα καθώς με την εμφάνισή του στο debate απέδειξε στους ψηφοφόρους ότι «είναι ανίκανος να τα βάλει με τον Τραμπ και ανίκανος να καλύψει τη διαφορά στις δημοσκοπήσεις».

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024