Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο: Ο γάμος του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας που θα αφήσει εποχή - Το προσκλητήριο-υπερπαραγωγή

Βίντεο: Ο γάμος του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας που θα αφήσει εποχή – Το προσκλητήριο-υπερπαραγωγή

Δεν είναι ένα κλασικό προσκλητήριο, αλλά ένας... ναός σε μινιατούρα για κάθε έναν από τους χιλιάδες προσκεκλημένους που θα παρευρεθούν στη γαμήλια τελετή - Δείτε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου Ανάντ Αμπανί, ο οποίος αναμένεται να παντρευτεί την επί πολλά χρόνια σύντροφό του, την 29χρονη Ραντίκα Μερσάντ, σε μια πολυτελή τελετή που χαρακτηρίζεται ως «ο γάμος της χρονιάς» στην Ινδία.

Ο γάμος τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου στο σπίτι των γονιών του Ανάντ -Μουκές και Νίτα Αμπανί- μια κατοικία 27 ορόφων που ονομάζεται Antilia – καθώς και στο οικογενειακό συνεδριακό κέντρο Jio World Convention Centre, έναν τεράστιο χώρο με χωρητικότητα άνω των 16.000 ατόμων.

Οι μεγαλοπρεπείς προγαμιαίοι εορτασμοί, η… χλιδή και οι λαμπεροί προσκεκλημένοι

Οι προγαμιαίοι εορτασμοί ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο, με το μελλόνυμφο ζευγάρι να διοργανώνει ένα τριήμερο γκαλά στο κρατίδιο Γκουτζαράτ της Ινδίας με λαμπερά ονόματα, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Ιβάνκα Τραμπ, ενώ ακολούθησε μια τετραήμερη κρουαζιέρα για 1.200 προσκεκλημένους στη Μεσόγειο, καθώς και η κατασκευή ενός ινδουιστικού ναού αποκλειστικά για τον γάμο.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς φυλάσσονται σαν επτασφράγηστο μυστικό, αλλά ο επερχόμενος γάμος αναμένεται να είναι εξαιρετικά μεγαλειώδης, δεδομένου ότι όσα προηγηθεί αυτού σχεδόν… ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού, το θεαματικό προσκλητήριο του γάμου τους που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το προσκλητήριο-υπερπαραγωγή

Σύμφωνα με τους The Hindustan Times, το βίντεο μοιράστηκε στο Instagram η νύφη του επικεφαλής υπουργού της ινδικής πολιτείας Καρνατάκα, Σινταραμαγιά, και έχει προκαλέσει θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της μεγαλοπρέπειάς του.

Όπως μπορεί να δει κάποιος στο βίντεο, το προσκλητήριο αποτελείται από ένα κόκκινο κουτί που μοιάζει με ντουλάπα και από το οποίο κρέμονται κρόσσια. Ανοίγοντάς το, βλέπει κανείς έναν ασημένιο ναό σε μινιατούρα, ενώ στο βάθος παίζει ινδουιστική μουσική.


Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει το προσκλητήριο και το πρόγραμμα του γάμου. Σε κάθε σελίδα απεικονίζονται ινδουιστικές θεότητες, όπως ο Λόρδος Γκανέσα, ο Ράντα-Κρίσνα, η θεά Ντούργκα, η θεά Λάκσμι και άλλες.

Το προσκλητήριο του Ανάντ Αμπανί και της Ραντίκα Μερκάντ συνοδευόταν, επίσης, από διάφορα δώρα. Το βίντεο δείχνει το άνοιγμα της συσκευασίας για να αποκαλυφθεί ένα κεντημένο ύφασμα με τα αρχικά «AR», ένα έργο τέχνης με ινδουιστικές θεότητες, ένα μπλε σάλι και ένα κουτί με κάτι που φαίνεται να είναι γλυκά.

Ποιοι είναι η νύφη και ο γαμπρός;

Ο Ανάντ Αμπανί, 29 ετών, είναι ο νεότερος γιος του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, Μουκές Αμπανί, ο οποίος έχει περιουσία που εκτιμάται στα 118 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Ο γιος του είναι υπεύθυνος για την επέκταση του ενεργειακού τομέα του οικογενειακού ομίλου, Reliance Industries.

Ο  Ανάντ Αμπανί είανι το μικρότερο από τα τρία αδέρφια και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Brown. Από την παιδική του ηλικία έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον την καλή διαβίωση των ζώων. Πρόσφατα έφτιαξε το Vantara, ένα καταφύγιο ζώων 3.000 στρεμμάτων, στο οποία ξεναγήθηκαν οι VIP καλεσμένοι του, ντυμένοι με ενδυμασία με θέμα τη ζούγκλα κατά τη διάρκεια του πάρτι πριν το γάμο του 29χρονου.

Η Ραντίκα Μερσάντ είναι 29 ετών και είναι κόρη του μεγιστάνα της φαρμακοβιομηχανίας Encore Healthcare, Βίρεν Μερσάντ.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και γνώρισε τον Ανάντ μέσω κοινών φίλων το 2017. «Αυτή η πρώτη συνάντηση πυροδότησε κάτι ιδιαίτερο μεταξύ μας και δεν άργησε να αρχίσουμε να βγαίνουμε», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της στη Vogue.

Αναφερόμενος στη μέλλουσα σύζυγό του, ο Ανάντ Αμπανί είχε πει στο προγαμιαίο τους πάρτι: «Είμαι 100% ο τυχερός. Νιώθω σαν να γνώρισα τη Ραντίκα χθες, αλλά κάθε μέρα ερωτεύομαι όλο και περισσότερο».

Τι θα γίνει στο γάμο; – Οι τελετές και τα έθιμα

Σύμφωνα με την ινδουιστική παράδοση, οι ημερομηνίες για τον γάμο του ζευγαριού επιλέχθηκαν σύμφωνα με τις ευοίωνες ημέρες στους γενέθλιους χάρτες τους.

Οι ινδουιστικοί γάμοι συνήθως περιλαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις και διεξάγονται για περισσότερες από μία ημέρες.

Οι εορτασμοί συνήθως περιλαμβάνουν μια τελετή haldi, όπου οι επισκέπτες αλείφουν τα χέρια και το πρόσωπο της νύφης και του γαμπρού με πάστα κουρκουμά για καλή τύχη και προστασία από τα κακά πνεύματα. Στη συνέχεια, υπάρχει το mehndi, ένα τελετουργικό όπου ένας καλλιτέχνης ζωγραφίζει περίπλοκα σχέδια χέννας στα χέρια της νύφης και των καλεσμένων. Το βράδυ πριν από το γάμο συνήθως προορίζεται για το sangeet, όπου η νύφη και ο γαμπρός χορεύουν για τους καλεσμένους.

Σύμφωνα με ένα προσκλητήριο γάμου που διέρρευσε που δημοσιεύτηκε από το ANI, ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ινδίας, οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουλίου με την τελετή «Shubh Vivaah» ή αλλιώς «Ευοίωνος Γάμος». Την επόμενη μέρα είναι η τελετή «Shubh Aashirwad» ή «Θεϊκή Ευλογία» και οι εορτασμοί ολοκληρώνονται στις 14 Ιουλίου με το «Mangal Utsav». δηλαδή τη δεξίωση.

Sports in

Mundo Deportivo: «Οι Ράπτορς θέλουν να κρατήσουν τον Βεζένκοφ»

Δημοσιογράφος της Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ επικαλούμενος πηγές από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024