Κυριακή 07 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σάουθγκεϊτ: «Ανέλαβα την εθνική για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο»

Σάουθγκεϊτ: «Ανέλαβα την εθνική για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο»

Για τις στιγμές ευτυχίας που θέλει να χαρίσει στους Άγγλους, μέσα από την πορεία της εθνικής τους ομάδας στο Euro, μίλησε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

H Αγγλία μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι πήρε το «εισιτήριο» για τους «4» του Euro, επικρατώντας με 5-3 της Ελβετίας στο Ντίσελντορφ σε έναν συγκλονιστικό προημιτελικό.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την πρόκριση των «τριών λιονταριών» αναφέρθηκε στις χαρές που θέλει να δώσει στους Άγγλους οπαδούς μέσα από το Euro, ενώ τόνισε ότι όταν ανέλαβε αυτή τη θέση είχε στο μυαλό του να βελτιώσει το αγγλικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Την επιθυμία του να βελτιώσει το αγγλικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Σάουθγκεϊτ.

Οι δηλώσεις του Σάουθγκεϊτ:

«Αν δεν μπορώ να απολαύσω αυτή τη στιγμή, τότε είναι χάσιμο χρόνου. Σίγουρα κάθε τόσο πρέπει να υπάρχει κάποια απόλαυση σε αυτή τη δουλειά. Λατρεύω τους παίκτες και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί τους. Δεν μπορώ να αρνηθώ πως πονάει όταν τα πράγματα γίνονται τόσο προσωπικά. Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να σου ρίχνουν μπύρα. Αλλά είμαστε σε έναν τρίτο ημιτελικό σε τέσσερα σερί τουρνουά. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να απολαμβάνουμε αυτό το ταξίδι» είπε ο Άγγλος ομοσπονδιακός προπονητής μετά το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Ανέλαβα αυτή τη δουλειά για να προσπαθήσω να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο, για να μας χαρίσω τέτοιες βραδιές. Συνεχίζουμε να χαρίζουμε στους ανθρώπους φανταστικές αναμνήσεις. Τώρα θέλουμε να προσφέρουμε κάτι ακόμα, δεν έχουμε πάει ποτέ σε τελικό εκτός Αγγλίας, δεν κερδίσαμε ποτέ ένα Euro, οπότε υπάρχουν δύο κομμάτια ιστορίας που θα θέλαμε να δημιουργήσουμε. Δεν τα κάναμε πάντα όλα σωστά, αλλά γενικά δείξαμε την ανθεκτικότητα που έχουν εδώ και χρόνια οι ομάδες που κερδίζουν τουρνουά, όπως οι Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία. Δεν είναι όλα καθαρό ποδόσφαιρο».

Sports in

Ολυμπιακός: Έρχεται την Δευτέρα ο Βιλντόζα

Ο Λούκα Βιλντόζα θα έρθει για να ολοκληρωθεί και τυπικά τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024