Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Jesse Jane

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Jesse Jane

Αποκαλύφθηκε από τι πέθανε η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Jesse Jane.

Ο ξαφνικός θάνατος της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Jesse Jane αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η 43χρονη πορνοστάρ, όπως μεταδίδει το TMZ, πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης και κοκαΐνης σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της πόλης της Οκλαχόμα.

Η τραγική είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή τον Ιανουάριο, με τη διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών να βρίσκεται νεκρή σε ένα σπίτι στο Moore αφού οι αρχές κλήθηκαν να ελέγξουν την ευημερία της.

Νεκρή με τον σύντροφό της

Η Jesse Jane βρέθηκε νεκρή στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της Brett Hasenmueller, με την αιτία θανάτου της να αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Jesse Jane ήταν μια από τις μεγαλύτερες σταρ ερωτικών ταινιών στη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, εμφανιζόμενη σε ταινίες όπως το «Pirates II: Stagnetti’s Revenge» που κόστισε πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια για να γυριστεί.

Έκανε εξώφυλλα για το Playboy και παρουσίασε τα βραβεία AVN Awards -τα Όσκαρ της βιομηχανίας πορνό- πολλές φορές. Εμφανίστηκε επίσης σε mainstream εκπομπές και ταινίες όπως τα «Starsky & Hutch», «Entourage» και «The Bad Girls Club».

«Η ενέργειά της ήταν απαράμμιλη»

Από τη στιγμή που διαδόθηκε η είδηση του θανάτου της Jesse Jane, αστέρες από τη βιομηχανία ενηλίκων άρχισαν να αποχαιρετούν την ηθοποιό στα social media.

Ο ηθοποιός ταινιών ενηλίκων και σκηνοθέτης Tommy Gunn, πραγματικό όνομα Thomas Strada, μοιράστηκε ένα συγκινητικό αντίο για τη Jesse Jane με την οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες.

«Δεν βρίσκω λόγια για την είδηση θανάτου της Jesse Jane. Ξεκινήσαμε την ίδια χρονιά, το 2004. Είχε μια ενέργεια γύρω της που ήταν απλά απαράμιλλη. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πάντα με έκανε να χαμογελώ και να αισθάνομαι ότι με αγαπά. Μπορούσες πάντα να νιώσεις την παρουσία της τη στιγμή που έμπαινε στο δωμάτιο.

Δουλέψαμε μαζί πολλές φορές και στην πραγματικότητα κάναμε μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες που θα δει ποτέ αυτή η επιχείρηση και ο κόσμος.

Η είδηση αυτή φέρνει ένα μικρό σημάδι ότι οι χρυσές μέρες του κλάδου έχουν σίγουρα τελειώσει.

Είμαι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων που υπήρξα μέρος μιας εποχής όπου υπήρχε το αίσθημα της οικογένειας και της συντροφικότητας.

Είμαι ευγνώμων που με τίμησε η παρουσία σου. Και σε όλους τους άλλους υπέροχους ανθρώπους που χάσαμε στην πορεία, δεν θα σας ξεχάσουμε. Σας αγαπώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter.

Sports in

Το μέλλον ανέτειλε…

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ κοιτάζει ψηλά και στο Παρίσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024