Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να κάνει ένα «άνευ προηγουμένου βήμα» για να προστατεύσει τα παιδιά της αφού είδε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ «κατεστραμμένο».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει εξελιχθεί σε οικογενειακή φωτογράφο εδώ και καιρό και έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την οικογένειά της με την πρίγκιπα Γουίλιαμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν ήταν όμως μόνο το πάθος της Κέιτ Μίντλετον για τη φωτογραφία που την οδήγησε σε αυτό το βήμα.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίζεται συχνά να απαθανατίζει την οικογένειά της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πρόσφατα ενθουσίασε το κοινό με μια φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τα τρία τους παιδιά να χοροπηδούν χαρούμενοι σε αμμόλοφους.

Και μπορεί μια πειραγμένη φωτογραφία να έβαλε φωτιά στα μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και συνέχισε να προσφέρει μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα της οικογένειάς της.

Η Κέιτ Μίντλετον, όπως αποκαλύπτεται στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Kate: Α Queen for the Future», έκανε το εξαιρετικό βήμα να γίνει η κύρια φωτογράφος της οικογένειας αφού είδε τον αρνητικό αντίκτυπο του ελέγχου των μέσων ενημέρωσης στη ζωή του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η δημοσιογράφος Afua Hagan επισήμανε την τολμηρή κίνηση της Κέιτ Μίντλετον στο ντοκιμαντέρ, αναφέροντας πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας καταλαβαίνει ποια είναι, τη θέση στην οποία βρίσκεται.

«Κατανοεί επίσης το ενδιαφέρον για την οικογένειά της, ειδικά τα παιδιά της, ότι ο κόσμος θέλει να τα δει να μεγαλώνουν. Άρα καταλαβαίνει ότι ο Τύπος χρειάζεται αυτές τις φωτογραφίες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει δει από πρώτο χέρι μέσω του συζύγου της πρίγκιπα Γουίλιαμ τη ζημιά που έχει κάνει ο Τύπος στη ζωή του και έτσι συνειδητοποίησε ότι αν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό, αν μπορεί να πάρει τον έλεγχο, τότε πρέπει να το κάνει.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε κάτι που δεν είχε προηγούμενο εκείνη την εποχή. Αποφάσισε ότι θα ήταν αυτή που θα φωτογραφίσει τα παιδιά της, κάτι που νομίζω ήταν μια απολύτως λαμπρή κίνηση.

Αποφάσισε ότι θα πάρει τις φωτογραφίες και θα τις παραδώσει στα πρακτορεία Τύπου. Θα είμαι αυτή που θα τα δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η απόφαση για τα παιδιά της

Η βασιλική σχολιάστρια Ingrid Seward σημείωσε πως η Κέιτ Μίντλετον έχει γίνει ουσιαστικά η κύρια φωτογράφος της οικογένειας, αποφεύγοντας έτσι τα παιδιά της να έχουν την αγωνία να ποζάρουν για έναν ξένο.

Το να βρίσκεσαι στο προσκήνιο ήταν πάντα μέρος της βασιλικής ζωής, κάτι που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει βιώσει από πρώτο χέρι από τη γέννησή του.

Ωστόσο, και οι δύο πρίγκιπες έχουν εκφράσει ανοιχτά τους αγώνες τους με τη συνεχή προσοχή των μέσων ενημέρωσης από νεαρή ηλικία.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε η Κέιτ Μίντλετον τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα στο Norfolk, όπου απεικονίζεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα παιδιά τους να χοροπηδούν ανέμελα πάνω από τους αμμόλοφους.

«Χρόνια πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία για τη γιορτή του πατέρα.