Η Μάργκοτ Ρόμπι φέρεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η λαμπερή ηθοποιός και ο σύζυγός της Tom Ackerley φέρονται να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με τις φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλίτσας της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail, η Μάργκοτ Ρόμπι επιβιβάζεται προσεκτικά σε μια βάρκα στη ρομαντική λίμνη Κόμο στην Ιταλία.

Και ήταν αυτές οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στις φήμες για επικείμενη εγκυμοσύνη της.

Το People, λίγες ώρες αργότερα, επικαλέστηκε ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού που επιβεβαίωσαν τα ευχάριστα νέα.

Η Αυστραλή ηθοποιός και ο παραγωγός σύντροφός της γνωρίστηκαν το 2013 ενώ άρχισαν να εργάζονται για την ταινία «Suite Francaise» και άρχισαν να βγαίνουν έναν χρόνο αργότερα.

Η Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστούσε στην ταινία, ενώ ο Tom Ackerley ήταν βοηθός σκηνοθέτη. Παρέμειναν φίλοι και ίδρυσαν μαζί την εταιρεία παραγωγής «LuckyChap» μαζί με την παιδική της φίλη Sophia Kerr και τον Josey McNamara που οδήγησε στην ταινία «I, Tonya, Birds of Prey» και φυσικά την «Barbie».

Η απογοήτευση της Μάργκοτ Ρόμπι

Η λαμπερή ηθοποιός και ο Tom Ackerley άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού αργότερα το 2014. «Ήμουν το απόλυτο single κορίτσι. Η ιδέα των σχέσεων με έκανε να θέλω να κάνω εμετό» δήλωνε στο Vogue το 2016.

Μετά από μερικά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν το 2016 σε μια μικρή τελετή στο Byron Bay.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά και για την απογοήτευσή της σχετικά με τις κοινωνικές προσδοκίες γύρω από τη μητρότητα.

«Παντρεύτηκα και η πρώτη ερώτηση σχεδόν σε κάθε συνέντευξη ήταν ‘μωράκια; πότε θα κάνεις ένα;’» σημείωνε σε συνέντευξή της στο Radio Times.

«Είμαι πολύ θυμωμένη που υπάρχει αυτό το κοινωνικό συμβόλαιο. Είσαι παντρεμένη, τώρα θα κάνεις παιδί. Μην υποθέτετε. Θα κάνω αυτό που πρόκειται να κάνω».

Ο Tom Ackerley βρίσκεται στο πλευρό της από τότε, στηρίζοντάς τη στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής εκαστρατείας για την Barbie την περασμένη χρονιά.