Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Νάταλι Πόρτμαν, έπειτα από την καλοκαιρινή εξόρμηση στα Κουφονήσια, όπου βρίσκονταν με την παρέα της, επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές της στην Μύκονο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της χολιγουντιανής σταρ από το κοσμοπολίτικο νησί, όπως καταλαβαίνετε, άρχισαν να κυκλοφορούν παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μια υπέροχη βραδιά»

Σε βίντεο που κυκλοφορούν, η ηθοποιός της ταινίας «Μαύρος Κύκνος», χορεύει με την drag queen Athena Dion σε γνωστό εστιατόριο του γκλάμουρους νησιού, ενώ σε άλλες φωτογραφίες η Πορτμαν βρίσκεται στις υπέροχες παραλίες του νησιού των Κυκλάδων.

Η Athena Dion, δημοσίευσε πρόσφατα και μια φωτογραφία, όπου ποζάρει αγκαλιά μαζί με την σταρ, γράφοντας: Wow wow wow wow !! Είμαι πανευτυχής που συνάντησα την Νάταλι Πόρτμαν σήμερα στο Jackie O της Μυκόνου! Όμορφη γυναίκα εκπληκτικό ταλέντο που είχε μια υπέροχη βραδιά με τους φίλους, τα παιδιά και την οικογένειά της».

Η ηθοποιός, η οποία χώρισε με τον χορευτή Μπέντζαμιν Μίλιπεντ πριν από λίγους μήνες και όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης, βίωσε μια δύσκολη περίοδο, όσον αφορά την ψυχολογία της.

Μάλιστα, η Πορτμαν, την ημέρα των φετινών γενεθλίων της, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τους φίλους της που την στηρίζουν πάντοτε.

Όπως φαίνεται, η ηθοποιός αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να περάσει χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους της, και όπως φαίνεται το καταφέρνει.

View this post on Instagram

A post shared by GAWBY.com (@gawbycom)