Τρίτη 09 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
IShowSpeed: Στην Ελλάδα ο διάσημος Youtuber – Δεκάδες νεαροί τον κυνηγούσαν στο κέντρο της Αθήνας

IShowSpeed: Στην Ελλάδα ο διάσημος Youtuber – Δεκάδες νεαροί τον κυνηγούσαν στο κέντρο της Αθήνας

Μέσα σε δευτερόλεπτα, εκατοντάδες πιτσιρικάδες άρχισαν να τρέχουν προς την Ηρώδου Αττικού, αιφνιδιάζοντας τους λίγους αστυνομικούς της ΥΜΕΤ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο διάσημος YouTuber IShowSpeed. Ο διάσημος streamer έφτασε στη χώρα μας στο πλαίσιο της εκτεταμένης ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας του.

Με δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ο IShowSpeed δεν γινόταν να μην προκαλέσει πανικό στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε τη βόλτα του.

Αρχικά τον εντόπισε μια παρέα νεαρών σε ένα τζιπ, που κινούνταν επί της Βασιλίσσης Σοφίας, και σύντομα καταστρώθηκε το «σχέδιο».

Μέσα σε δευτερόλεπτα, εκατοντάδες πιτσιρικάδες άρχισαν να τρέχουν προς την Ηρώδου Αττικού, αιφνιδιάζοντας τους λίγους αστυνομικούς της ΥΜΕΤ. Όλοι τους προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον YouTuber, να του μιλήσουν και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.

Η ασφάλειά του μάταια προσπαθούσε να απομακρύνουν το πλήθος, που καταδίωξε το όχημα μέχρι και την τελευταία στιγμή προτού απομακρυνθεί.

Δείτε βίντεο από τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας

Ο IShowSpeed είναι πολύ δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες κυρίως από βίντεο που έχουν να κάνουν με το παιχνίδι FIFA. Ο ίδιος καταγράφει σε βίντεο όλες του τις κινήσεις και κάνει συνέχεια lives. Έτσι οι θαυμαστές του ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού ακριβώς βρίσκεται για να τον συναντήσουν.

Το ίδιο έκανε και στην Αθήνα, το απόγευμα της Δευτέρας (8/7). Μάλιστα, στο live που μεταδίδει μέσα από το κανάλι του, φαίνεται να ζητάει βοήθεια από τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι τον ακολουθεί πλήθος κόσμου.

Sports in

Χαμός στην Τeam USA: «Είμαι η πρώτη επιλογή – Να μάθουν να παίζουν γύρω μου» (vid)

Ο Άντονι Έντουαρντς προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, αφού τόνισε πως είναι το Νο.1 στην Team USA, ενώ επισήμανε ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να μάθουν να παίζουν γύρω του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Ιουλίου 2024