Η Κένταλ Τζένερ, που πρόσφατα τα ξαναβρήκε με τον πρώην σύντροφό της Bad Bunny, ανέβασε ξανά μια φωτογραφία της να κάνει εντελώς γυμνή ηλιοθεραπεία, φορώντας μόνο ένα πράσινο καπέλο τζόκεϊ.

Η Κένταλ Τζένερ μοιράστηκε εκ νέου τη φωτογραφία που είχε ποστάρει για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022 σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό την Κυριακή.

Στη φωτογραφία η Κένταλ Τζένερ απαθανατίζεται να κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία, φορώντας μόνο το καπέλο της και κοιτάζοντας το κινητό της τηλέφωνο.

Το διάσημο μοντέλο είχε μοιραστεί αρχικά τη φωτογραφία μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Devin Booker.

Και οι θαυμαστές της είχαν σπεύσει να σχολιάσουν τη χρονική στιγμή που επέλεξε για να μοιραστεί τη γυμνή φωτογραφία της.

Η Κένταλ Τζένερ κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία

Το ζευγάρι είχε χωρίσει το καλοκαίρι του 2022 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ο Devin την είχε συνοδεύσει στην Ιταλία για τον γάμο της μεγαλύτερης αδερφής της Κόρτνεϊ με τον Travis Barker λίγες εβδομάδες πριν από τον χωρισμό τους.

«Η Κένταλ νιώθει σαν να βρίσκεται σε διαφορετικά μονοπάτια» σημείωνε γνώστης εκείνη την περίοδο.

Είχε μάλιστα επισημάνει πως είχαν συζητήσει για το μέλλον τους, αλλά δεν βρίσκονταν στην ίδια σελίδα.

Είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους τον Οκτώβριο του 2022, αλλά είχαν χωρίσει και πάλι αργότερα τον ίδιο μήνα, με πηγές να αναφέρουν ως αιτία χωρισμού τα απαιτητικά προγράμματά τους.

Η σχέση, ο χωρισμός και η επανασύνδεση με τον Bad Bunny

Έκτοτε η Κένταλ Τζένερ προχώρησε στη ζωή της με τον 30χρονο ράπερ Bad Bunny.

Χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2023 μετά από λιγότερο από έναν χρόνο σχέσης, αλλά αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους λίγες εβδομάδες αργότερα.

«Η Κένταλ Τζένερ και ο Bad Bunny είναι ξανά μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή στη The Sun τον Ιανουάριο.

«Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και κανείς δεν είδε ποτέ ότι η σχέση τους θα διαρκούσε, αλλά διασκεδάζουν πολύ μαζί και ο ένας έλειπε στον άλλο μετά τον χωρισμό».

Μετά την επανασύνδεσή τους, έχουν απαθανατιστεί να δείχνουν άνετα ο ένας με τον άλλο στο after-party του Met Gala τον Μάιο.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, το ζευγάρι παρακολούθησε μια λαμπερή εκδήλωση στη Γαλλία για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Εθεάθησαν να βγαίνουν από την εκδήλωση FWRD στο πολυτελές εστιατόριο θαλασσινών La Girafe.