Η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Black Box και αναφέρθηκε στο κίνημα MeToo, στα χρόνια που φοιτούσε στη δραματική σχολή και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι ηθοποιοί έχουμε μάθει να εκτιθέμεθα, να βγάζουμε την ψυχή μας προς τα έξω. Δόθηκε τότε η ευκαιρία να μιλήσουν τα άτομα που αφορούσαν τα ζητήματα και εμείς να σταθούμε γύρω τους, όμως είχε και μια τόλμη. Κανένας άλλος χώρος δεν τόλμησε να βγει και να πει τα δικά του».

«Είχαμε κακοποιητικά στοιχεία στη σχολή»

«Στη δραματική σχολή είχαμε κακοποιητικά στοιχεία, όχι με την έννοια της σεξουαλικής ταυτότητας. Ας πούμε όμως ο τρόπος που δουλεύαμε και καμιά φορά και ο τρόπος που μας αντιμετώπιζε ο Λαζάνης ήταν λίγο δύσκολος για εμάς. Παρόλα αυτά το Τέχνης είναι ένα κομμάτι που δεν μπορώ να το σκεφτώ άσχημα γιατί είμαστε και εξομοιωμένοι όλοι εκείνης της γενιάς. Δουλεύαμε ούτε ξέρω πόσες ώρες, δεν μας ρωτούσε κανείς αν αντέχουμε, δεν θεωρούσε ότι μπορεί να θέλουμε να πιούμε και νερό ενδιαμέσως» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Ήμασταν πιτσιρίκια, έτσι μάθαμε την δουλειά δυστυχώς και έτσι την ξέρουμε ακόμα. Ακόμα και τώρα άμα μου πεις, τον χειμώνα ήμουν άρρωστη, δηλαδή δεν μπορούσα να πω ούτε δυο λέξεις, δεν διανοήθηκα να μην πάω στο θέατρο γιατί είναι έτσι μαθημένο το πετσί μου» εξομολογήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου στην Μάγκυ Δούση και το νέο επεισόδιο της εκπομπής Black Box στο Attica TV.