Πολλοί είναι οι αθλητές που φέτος αποφάσισαν να επισκεφτούν το μαγευτικό νησί της Μυκόνου. Ανάμεσα τους, είναι και ο Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί μαζί με την οικογένεια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ με καταγωγή από την Αίγυπτο, καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να διασκεδάζει και να χαλαρώνει στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού

Μάλιστα, ο δεξιός ακραίος επιθετικός της Λίβερπουλ επισκέπτεται το νησί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Όπως όλα δείχνουν το νησί των ανέμων, του έχει κλέψει την καρδιά.

Οι διακοπές

Πιο συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ με καταγωγή από την Αίγυπτο, καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να διασκεδάζει και να χαλαρώνει στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού.

Ο Σαλάχ, αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του στο νησί, με ένα τόσο διαφορετικό look, που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να τον αναγνωρίσει. Πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει χτένισμα, κουρεύοντας το χαρακτηριστικό φουντωτό μαλλί του.

Ο αθλητής πρόκειται να παραμείνει στη Μύκονο για κάποιες ημέρες και έπειτα να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Τέλος, όπως πρόσφατα έγινε γνωστό, ο 32χρονος θα είναι ο σηµαιοφόρος της Αιγύπτου στους Ολυµπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι.

Δείτε το βίντεο