Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Μαζωνάκης χαλαρώνει στην Μύκονο μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης χαλαρώνει στην Μύκονο μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Η καλοκαιρινή απόδραση του τραγουδιστή έρχεται λίγες ημέρες αφότου μίλησε για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στην κοσμοπολίτισσα Μύκονο με σκοπό να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με τους αγαπημένους του φίλους και φίλες.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα του Mykonos Live TV τον πέτυχε να περπατάει στα πανέμορφα και γραφικά σοκάκια του νησιού με την παρέα του.

Η καλοκαιρινή απόδραση του τραγουδιστή έρχεται λίγες ημέρες αφότου παραχώρησε μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε το κανάλι στην παρέα του βρίσκονταν η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς αλλά και η φίλη του Νατάσα Λιακουνάκου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν φάνηκε ούτε να ενοχλείται, ούτε να δυσανασχετεί όταν είδε τις κάμερες. Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε τους παπαράτσι ο Γιώργος Μαζωνάκης όχι μόνο δεν τους απέφυγε αλλά στήθηκε μπροστά τους ώστε να τον βγάλουν μερικές φωτογραφίες.

Η δικαστική διαμάχη

Η καλοκαιρινή απόδραση του τραγουδιστή έρχεται λίγες ημέρες αφότου παραχώρησε μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Παρόλο που τα αδέρφια έδιναν την εντύπωση πώς είναι ιδιαιτέρως αγαπημένα και έτσι αρκετοί αιφνιδιάστηκαν από την δικαστική διαμάχη, όπως είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε».

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, που κατέθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδελφής του Βάσως Μαζωνάκη.

Sports in

Χαμός στην Τeam USA: «Είμαι η πρώτη επιλογή – Να μάθουν να παίζουν γύρω μου» (vid)

Ο Άντονι Έντουαρντς προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, αφού τόνισε πως είναι το Νο.1 στην Team USA, ενώ επισήμανε ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να μάθουν να παίζουν γύρω του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024