Δεν έχουν τέλος οι αφίξεις λαμπερών προσωπικοτήτων στο νησί των Ανέμων, τραβώντας το ενδιαφέρον τόσο των ελληνικών όσο και των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο και ο διάσημος stand up comedian και ηθοποιός Kevin Hart.

Ο 45χρονος Αμερικανός επέλεξε το beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού για να γιορτάσει τα γενέθλιά του τα οποία εξελίχθηκαν σε ξέφρενο πάρτι.

Στα τραπέζια γινόταν πόλεμος σαμπάνιας, ενώ οι καλεσμένοι μπήκαν στην θάλασσα για να φωτογραφηθούν και να του ευχηθούν το happy birthday.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λογαριασμός έφτασε στο ποσό των €170.000, ενώ ο εορτάζων άφησε φιλοδώρημα €37.000.

Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι του Kevin Hart αλλά όχι ο Dwayne Johnson, η παρουσία του οποίου στην Μύκονο δεν έχει επιβεβαιωθεί παρότι πολλά δημοσιεύματα τον θέλουν να κάνει διακοπές στο νησί των Ανέμων μαζί με τον Hart.

Χρυσό συμβόλαιο του Kevin Hart με το Netflix

O Kevin Hart έγινε γνωστός στο παγκόσμιο κοινό από την συμμετοχή του στα σίκουελ της κινηματογραφικής ταινίας Jumanji.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές όπως Scary Movie 3, Μαθητευόμενος Μπάτσος, Σκέψου Σαν Άντρας, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε κ.ά.

Το 2015, το περιοδικό Time τον συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη, ενώ το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με το Netflix για τέσσερις αποκλειστικές ταινίες από τις οποίες θα γίνει πλουσιότερος κατά 100 εκατομμύρια δολάρια.