Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ines de Ramon απαθανατίστηκαν να κρατιούνται χέρι χέρι στο βρετανικό Γκραν Πρι την Κυριακή.

Σε φωτογραφίες από τον βροχερό αγώνα της Formula 1 δείχνουν τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να περπατά με τη σύντροφό του και σχεδιάστρια κοσμημάτων Ines de Ramon μέσα στο πλήθος στο Silverstone Circuit στο Northa

Ο 60χρονος ηθοποιός φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο κίτρινο σακάκι και ασορτί παντελόνι που συνδύασε με λευκό t-shirt, καπέλο με σχέδια και γυαλιά ηλίου.

Η σύντροφός του Ines de Ramon εμφανίστηκε με ένα κοντό φόρεμα με χρυσό κολιέ και μαύρες αποχρώσεις.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Μπραντ Πιτ με την Ines de Ramon στον αγώνα, τον οποίο κέρδισε ο οδηγός της Mercedes Lewis Hamilton, ήρθε αφότου η Formula 1 και η Apple Original Films ανακοίνωσαν τον τίτλο της επερχόμενης ταινίας του ηθοποιού «F1».

Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον Sonny Hayes, έναν οδηγό που αναγκάζεται να αποσυρθεί μετά από ένα άσχημο ατύχημα τη δεκαετία του 1990.

Ο σκηνοθέτης του «Top Gun: Maverick» Joseph Kosinski σκηνοθέτησε το «F1» στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Javier Bardem, Kerry Condon και Tobias Menzies. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 27 Ιουνίου 2025.

Τα διαζύγια και ο έρωτας για Μπραντ Πιτ – Ines de Ramon

Ο Μπραντ Πιτ και η Ines de Ramon συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022 ενώ παρακολουθούσαν μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες, αν και εικάζεται πως έβγαιναν για μερικούς μήνες μέχρι τότε.

Από τότε το ζευγάρι βλέπει τη σχέση του σοβαρά, με τον Μπραντ Πιτ να συστήνει την Ines de Ramon ως σύντροφό του στον στενό του κύκλο.

Ήταν τον Φεβρουάριο που κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Ines de Ramon μετακόμισε με τον Μπραντ Πιτ και ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ο λαμπερός ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Αντζελίνα Τζολί με την οποία μοιράζονται έξι παιδιά (Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 18, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 15).

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016, αλλά δεν ακόμα οριστικοποιήσει το ολοένα και πιο άσχημο διαζύγιό του.

Η Ines de Ramon από την πλευρά της ήταν παντρεμένη με τον σταρ των «Vampire Diaries» Paul Wesley από τον Φεβρουάριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2024.