Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να νοσταλγεί την πατρίδα του και δεν βλέπει πια τους φίλους του επειδή δεν τους αρέσει η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

«Ο πρίγκιπας Χάρι βαριέται όλο και περισσότερο και κοιτάζει πίσω πέρα από τον Ατλαντικό όπου εξακολουθούν να ζουν οι περισσότεροι φίλοι του από τον στρατό και το σχολείο και τους οποίους δεν βλέπει ποτέ γιατί δεν θα τον επισκεφτούν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επειδή βρίσκουν τη Μέγκαν Μαρκλ δύσκολη» σημειώνει ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn στη Mirror.

Ο πρίγκιπας Χάρι ζει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας με τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ένας από τους μακροχρόνιους φίλους του, ο Hugh Grosvenor, νονός του πρίγκιπα Άρτσι, παντρεύτηκε στην Αγγλία τον περασμένο μήνα, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έδωσαν το παρών στον γάμο του.

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας υποστήριξε πως οι Σάσεξ απέφυγαν να δώσουν το παρών για να μην ενοχλήσουν τους πάντες, ενώ ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε ρόλο στον γάμο της χρονιάς.

Η τελευταία φορά που ο δούκας του Σάσεξ βρέθηκε στην Αγγλία ήταν τον Μάιο για τη 10η επέτειο των Invictus Games.

Εκείνη την περίοδο, ο Tom Quinn είπε στη Mirror πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν σχεδίαζε να δει τους φίλους του επειδή «είναι ένα μέρος του παλιού κόσμου πριν από τη Μέγκαν Μαρκλ που ο Χάρι μισεί να επιστρέφει».

Οι φίλοι του, όπως υποστηρίζει ο Tom Quinn, αισθάνονται προδομένοι επειδή έγραψε για τη στρατιωτική του θητεία με έναν μη στρατιωτικό τρόπο στα εκρηκτικά απομνημονεύματά του.

Ένας άλλος πρίγκιπας Χάρι

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Tom Quinn, οι φίλοι του Χάρι δεν συμπαθούν τη Μέγκαν Μαρκλ και την κατηγορούν που μεταμόρφωσε τον πρίγκιπα Χάρι σε αυτό που αποκαλούν «Harry the Hippy».

«Η αλήθεια είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι επανασυστήθηκε με έναν τρόπο που απλά δεν λειτουργεί με την οικογένειά του ή τους φίλους του από το παρελθόν, όταν ήταν ένας πολύ διαφορετικός χαρακτήρας» επισημαίνει ο Tom Quinn.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκε από τη βρετανική του κατοικία και διεκδίκησε την Αμερική ως το σπίτι του σε νέα έγγραφα στα οποία δήλωσε ότι η νέα χώρα του είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η μετακόμιση έγινε στις 29 Ιουνίου του 2023, την ίδια μέρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ άδειασαν επίσημα το Frogmore Cottage, κάτι που τους άφησε χωρίς κατοικία στο όνομά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λέγεται, ωστόσο, πως ο πρίγκιπας Χάρι ψάχνει για ένα νέο μέρος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου, Grant Harrold, είπε στη New York Post πως ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθεί ακίνητα στην πατρίδα του.

«Είναι κάτι που ήθελε και σκεφτόταν. Τώρα μάλλον πήρε την απόφαση ότι είναι αυτό που θέλει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Η Μέγκαν Μαρκλ στο μεταξύ φέρεται να αισθάνεται απόρριψη από το Ηνωμένο Βασίλειο και επικεντρώνεται στην επιτυχία της στο Χόλιγουντ.