Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφόρησε και... είναι «Αριστούργημα»

Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφόρησε και… είναι «Αριστούργημα»

Αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα, η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα με διαμαντένιο album, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία από τη Θεσσαλονίκη

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει ένα τραγούδι… «Αριστούργημα», σε συνεργασία με τους Arcade, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας «Αεροπλάνο» και του εντυπωσιακού music video για το «Αεροπλάνο Remix» με τον FY το οποίο «σαρώνει» στο YouTube, η κορυφαία pop star με τις no1 επιτυχίες και τα μεγάλα ρεκόρ που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη, κυκλοφορεί ακόμα ένα pop anthem που ακούγεται δυνατά. Τη μουσική και τους στίχους του «Αριστούργημα» έγραψαν οι Arcade και η Foxy Lee.

Το «Αριστούργημα» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά μέσα από μία «εκρηκτική» εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στα φετινά Mad VMA, τα οποία είδατε αποκλειστικά στο MEGA την Κυριακή 7 Ιουλίου, όπου κέρδισε τα βραβεία Best Performer και Καλύτερο Ντουέτο («Γδύσου» με τον Apon) κι έγινε αμέσως ένα από τα πιο viral τραγούδια της διοργάνωσης.

Αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα, η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα με διαμαντένιο album, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία από τη Θεσσαλονίκη. Επόμενος σταθμός της είναι η Αθήνα, όπου θα εμφανιστεί το Σάββατο 20 Ιουλίου, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Μαζί της ο FY και ο ZAF. Special guest ο Apon.

Δείτε το video από τα Mad VMA:

Sports in

Διαθέσιμα προς όλους τους φιλάθλους τα εισιτήρια για την γιορτή του Γιώργου Πρίντεζη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τέθηκαν σε κυκλοφορία για όλους τους φιλάθλους τα εισιτήρια της μεγάλης βραδιάς προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024