Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει ένα τραγούδι… «Αριστούργημα», σε συνεργασία με τους Arcade, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας «Αεροπλάνο» και του εντυπωσιακού music video για το «Αεροπλάνο Remix» με τον FY το οποίο «σαρώνει» στο YouTube, η κορυφαία pop star με τις no1 επιτυχίες και τα μεγάλα ρεκόρ που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη, κυκλοφορεί ακόμα ένα pop anthem που ακούγεται δυνατά. Τη μουσική και τους στίχους του «Αριστούργημα» έγραψαν οι Arcade και η Foxy Lee.

Το «Αριστούργημα» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά μέσα από μία «εκρηκτική» εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στα φετινά Mad VMA, τα οποία είδατε αποκλειστικά στο MEGA την Κυριακή 7 Ιουλίου, όπου κέρδισε τα βραβεία Best Performer και Καλύτερο Ντουέτο («Γδύσου» με τον Apon) κι έγινε αμέσως ένα από τα πιο viral τραγούδια της διοργάνωσης.

Αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα, η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα με διαμαντένιο album, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία από τη Θεσσαλονίκη. Επόμενος σταθμός της είναι η Αθήνα, όπου θα εμφανιστεί το Σάββατο 20 Ιουλίου, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Μαζί της ο FY και ο ZAF. Special guest ο Apon.

Δείτε το video από τα Mad VMA: