Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κόρτνεϊ Κοξ μόλις βγήκε από την κατάψυξη με μπικίνι για χάρη της ευεξίας - Το χιουμοριστικό βίντεο

Η Κόρτνεϊ Κοξ μόλις βγήκε από την κατάψυξη με μπικίνι για χάρη της ευεξίας – Το χιουμοριστικό βίντεο

«Λοιπόν, μόλις είχα γενέθλια - δεν μου αρέσει ο αριθμός, αλλά κοιτάξτε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς» είπε Κόρτνεϊ Κοξ απευθυνόμενη στους θαυμαστές της.

Η Κόρτνεϊ Κοξ είναι γνωστή για την προσήλωσή της σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ευεξία. Μοιράζεται τακτικά συνταγές που αγαπά από την κουζίνα της και δημοσιεύει βίντεο με την ίδια να νικάει στο γήπεδο του τένις και να προκαλεί τους επαγγελματίες του NBA σε ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Φαίνεται ότι έχει την ίδια ανταγωνιστική φλέβα με τον χαρακτήρα της στα Φιλαράκια, τη Μόνικα, η οποία αρνιόταν να χάσει σε οτιδήποτε.

«Τι;;;; Είναι κρυοθεραπεία»

Στο τελευταίο της βίντεο, η Κόρτνεϊ πήρε τους followers της στο Instagram στα παρασκήνια των προπονήσεών της, αφού μοιράστηκε με τους φίλους της τι κάνει για να παραμένει σε φόρμα στα 60 της.

«Λοιπόν, μόλις είχα γενέθλια – δεν μου αρέσει ο αριθμός, αλλά κοιτάξτε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς», εξήγησε.

Σε αυτό που φαίνεται να είναι το γυμναστήριο του σπιτιού της, βλέπουμε την κόρτνεϊ να τρέχει στον διάδρομο, να σηκώνει βάρη σε ένα μηχάνημα, να κάνει squatting με kettlebell και να ολοκληρώνει μερικά βαριά pull ups σε μια μπάρα πριν βγεί από το ψυγείο της. Ναι, καλά ακούσατε.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, μαύρες παντόφλες, ένα μαύρο καπέλο με LED για την περιποίηση των μαλλιών και μια μάσκα με φύλλα που τονώνουν την επιδερμίδα, η Κόρτνεϊ φαίνεται να βγαίνει από τον πυθμένα ενός κανονικού ψυγείου-καταψύκτη στο γκαράζ που φαίνεται να είναι το γκαράζ της. Συμπεριφερόμενη σαν να αιφνιδιάστηκε, η Κόρτνεϊ λέει: «Τι;;;; Είναι κρυοθεραπεία», προτού απομακρυνθεί.

Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι είναι άλλο ένα «κωμικό χτύπημα» της ηθοποιού, η οποία είναι γνωστή για το χιούμορ της στην εφαρμογή.

*Με πληροφορίες από Glamour

Sports in

Ζήσης: «Πολύ περήφανοι που τα παιδιά έστειλαν και πάλι την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024