Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Κάτω Σαμικό, στην Ηλεία, όταν μια 57χρονη Αυστριακή βρέθηκε στο κενό έπειτα από καυγά με τον πρώην σύντροφό της.

Οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της ως πολυτραυματία προτού μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Η 57χρονη γυναίκα διακομίσθηκε σοβαρά τραυματισμένη στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου και έπειτα σε νοσοκομείο της Πάτρας, μετά την πτώση της από μπαλκόνι σε ύψος τριών μέτρων. Ο 59χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο, ενώ κινητοποιήθηκε και το Α.Τ. Κρεστένων.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το πρώην ζευγάρι διαπληκτίστηκε και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε με τον 59χρονο να σπρώχνει την καρέκλα στην οποία καθόταν στο μπαλκόνι η πρώην σύντροφός του.

Τότε το κάγκελο του μπαλκονιού υποχώρησε με αποτέλεσμα η 57χρονη γυναίκα να φύγει στο κενό από ύψος τριών μέτρων και να πέσει στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της ως πολυτραυματία και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ηλείας.