Ένα αδιανόητο τροχαίο με παράσυρση στο οποίο ενεπλάκη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σημειώθηκε στη Σκιάθο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο γυναίκες.

Οι δύο γυναίκες κοιτούσαν αμέριμνες σταντ εμπορικού καταστήματος – Για καλή τους τύχη τραυματίστηκαν ελαφρά

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στον πεζόδρομο Παπαδιαμάντη. Το εν λόγω ασθενοφόρο, ενώ είχε παραλάβει περιστατικό και επέστρεφε στο Κέντρο Υγείας, διέσχισε τον πεζόδρομο παρασύροντας τις δύο γυναίκες που τη στιγμή εκείνη κοιτούσαν αμέριμνες στα εξωτερικά σταντ εμπορικού καταστήματος.

Τα πλάνα από βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Skiathoslife.gr σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, ο οδηγός του ασθενοφόρου ήταν στρατιωτικός της 111. Τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες παρείχε ο διασώστης που βρισκόταν με το περιστατικό στην καμπίνα του ασθενοφόρου, ενώ τους πρότεινε να τις μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, κάτι που οι ίδιες αρνήθηκαν.

Είχε αναπτύξει υψηλή για το σημείο ταχύτητα

Σύμφωνα με πολίτες και καταστηματάρχες που βρίσκονταν στο σημείο, τη μαρτυρία των οποίων επικαλείται το τοπικό μέσο, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε αυξημένη ταχύτητα για το σημείο και κατά τη διέλευσή του παρέσυρε με τον καθρέφτη τις δύο γυναίκες, που τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Όπως είπαν, η ταχύτητα του ασθενοφόρου ήταν αδικαιολόγητη για εκείνο το σημείο, ενώ πρόσθεσαν ότι οι επιχειρηματίες βγάζουν καρέκλες, τραπεζάκια και σταντ ρουχισμού εκτός ορίων που τους έχουν δοθεί από τον δήμο, κάτι που είναι επικίνδυνο όταν χρειάζεται να περνούν ασθενοφόρα ή οχήματα της Πυροσβεστικής.