Θρήνο και θλίψη σκόρπισε στα Χανιά ο θάνατος του 23χρονου Σήφη Γιανναράκη σε τροχαίο.

Ο νεαρός ασχολούνταν με την κρητική παραδοσιακή μουσική, ως τραγουδιστής και οργανοπαίκτης και ήταν ένα πολύ αγαπητό άτομο στα Χανιά όπου διέμενε.

Ο Σήφης Γιανναράκης τραγουδούσε με το συγκρότημά του  παίζοντας παράλληλα και μαντολίνο. Παράλληλα, τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Τιτάν, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης στην Δάφνη, όντας ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 23χρονος έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και με τόσο φρικτό τρόπο, αφού απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο πήρε φωτιά μετά από τροχαίο.

Η είδηση του θανάτου του Σήφη βύθισε στο πένθος τους οικείους του αλλά και όλο τον Αποκόρωνα από τον οποίο καταγόταν.

Πως έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 στον Βάμο Αποκορώνου, όταν το όχημα του άτυχου Σήφη ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στον κορμό ενός ευκάλυπτου που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου.

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το όχημα εκτινάχθηκε στη συνέχεια στο αντίθετο ρεύμα, γκρέμισε τοιχίο και κατέληξε σε χωράφι όπου «λαμπάδιασε», ενώ ο νεαρός οδηγός βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

Η σορός του άτυχου άνδρα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ .