Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 2 ζώδια που θα έχουν τον χειρότερο Ιούλιο – Ανατροπές, δυσκολίες και μπερδέματα

Τα 2 ζώδια που θα έχουν τον χειρότερο Ιούλιο – Ανατροπές, δυσκολίες και μπερδέματα

Ξεκινάει ένας νέος κύκλος αστρολογικά και μια νέα φάση, η οποία για ορισμένους δεν θα είναι ούτε βατή, ούτε εύκολη.

Είναι πολλά τα όσα συμβαίνουν στην αστρολογία τελευταία, και μπορεί να έχουμε ορισμένες θετικές όψεις που ευνοούν κάποια ζώδια σε θέματα ερωτικών και οικονομικών, ωστόσο από την άλλη, έχουμε πλανήτες και δύσκολες όψεις που φέρνουν μια σειρά από εξελίξεις και προβλήματα.

Έχουμε μόλις περάσει την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 του μήνα και αυτό σημαίνει πως ανοίγει μπροστά μας ένας νέος κύκλος στη ζωή μας. Αυτό τουλάχιστον ισχύει για τα περισσότερα ζώδια. Ωστόσο κάθε αρχή και δύσκολη, και οι εξελίξεις των ημερών θα χρειαστούν γερά νεύρα, ψυχικές αντοχές και εστίαση στον εαυτό και την αυτοφροντίδα. Ξεκινάει ένας νέος κύκλος αστρολογικά και μια νέα φάση, η οποία για ορισμένους δεν θα είναι ούτε βατή, ούτε εύκολη.

Σημασία έχει όμως, πως θα πάρουμε πολλά μαθήματα, θα αναθεωρήσουμε καταστάσεις και θα καταφέρουμε μέσω της εμπειρίας μας να συνάπτουμε πιο επιτυχημένες σχέσεις. Για την ώρα όμως, πάμε να δούμε τα δυο ζώδια που θα έχουν έναν ιδιαίτερα δύσκολο Ιούλιο, με πολλές ανατροπές και ψυχικά δράματα:

Σκορπιοί

Όλα γύρω σας φωνάζουν νέα αρχή κυρίως σε επαγγελματικά και ερωτικά. Ίσως ένας όμορφος κύκλος για εσάς κλείνει και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η πιο καταλυτική αστρολογική όψη για εξελίξεις σε θέματα καριέρας, είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία. Αυτή η όψη συνδυασμό με τη Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να βοηθήσει σε επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Στις 11/07 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα γεγονός που σας κάνει να έχετε έντονα συναισθήματα και κατ’ επέκταση μπόλικο δράμα για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης. Είναι ώρα να αναλογιστείτε τις απώλειες σας, αλλά και να σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά. Στις 12/07 ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και μπορεί να βιώνετε μια τοξική, άδικη και πιεστική κατάσταση είτε με κάποιο μέλος της οικογένειας, είτε με κάποιο συνεργάτη.

Υδροχόοι

Είναι πολλοί οι τομείς της ζωής σας που θα επηρεαστούν τις επόμενες ημέρες. Ξεκινάει μια νέα φάση για εσάς και συγκεκριμένα ξεκινάει μια ταραχώδης περίοδος που θα φέρει τα πάνω – κάτω στην ρομαντική σας ζωή. Ανεξάρτητα από το στάδιο της σχέσης στην οποία βρίσκεστε ή όχι, θα είναι μια περίοδος να ξανασκεφτείτε τις επιλογές, να δείτε τι μπορεί να αλλάξει και πως θα αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα από εδώ και στο εξής. Η καλοκαιρινή περίοδος φέρνει πολυπλοκότητα και αβεβαιότητα, και είτε μιλάμε για παλιές σχέσεις, είτε για νέες, θα προκύψουν καταστάσεις που θα απειλήσουν την ηρεμία σας και την ψυχική σας υγεία. Καλό θα ήταν να εστιάσετε στον εαυτό σας, γιατί η ερωτική σας ζωή θα βυθιστεί στην αβεβαιότητα και την αστάθεια, ωθώντας τους Υδροχόους να προετοιμαστούν για την πιθανότητα προσωρινών χωρισμών ή παύσεων. Οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και θα χρειαστείτε κατανόηση, καλή επικοινωνία, ηρεμία αλλά και φροντίδα στον εαυτό σας για να τα βγάλετε εις πέρας. Τέλος, οι σχέσεις που θα επιβιώσουν την καλοκαιρινή περίοδο, είτε είναι ερωτικές είτε προσωπικές, πιθανώς θα εξελιχθούν σε σχέσης ζωής.

Πηγή Grace

Sports in

Αυτά είναι τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός (pic)

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024