Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024: Ο απόλυτος οδηγός για έξυπνα ψώνια

Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024: Ο απόλυτος οδηγός για έξυπνα ψώνια

Οι φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν και έτσι θα κάνετε τα πιο εύκολα, απολαυστικά και έξυπνα ψώνια.

Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκίνησαν οι πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές εκπτώσεις και αναμένονται να διαρκέσουν έως και το Σάββατο 31 Αυγούστου για να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε για τα παιδιά, το σπίτι, τις διακοπές και οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει σε προνομιακές τιμές.

Φέτος όμως, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του SHOPFLIX σας έρχονται κουτί! Στο SHOPFLIX.GR βρίσκετε τις καλύτερες τιμές όλο το χρόνο, πόσο μάλλον τώρα, όπου μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις σε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα από κάθε κατηγορία. Ταυτόχρονα κάνοντας τις αγορές στις φετινές εκπτώσεις στο SHOPFLIX.GR δεν σταματάτε να κερδίζετε!

Με κάθε αγορά με κάρτα Visa κερδίζετε απευθείας κουπόνι 10€ για επόμενες αγορές. Σε περίπτωση που αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα από την κατηγορία Υγείας & Ομορφιάς, θα έρθουν στην πόρτα σας με Δωρεάν Μεταφορικά. Αν πάλι θέλετε να αγοράσεις προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες του SHOPFLIX.GR, η υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ είναι για εσάς! Γιατί με αυτό τον τρόπο θα παραλάβετε όλες τις παραγγελίες σας σε μια μόνο παράδοση! Ό,τι προϊόν και αν επιλέξετε από στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του SHOPFLIX θα σας έρθει κουτί! Μπορείτε να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε 6.5+ εκατομμύρια προϊόντα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο αγαπημένο marketplace και από την άνεση του καναπέ σας, δίχως κόπο, ουρές και πολύωρες αναμονές, να κάνετε τα ψώνια σας.

Για αυτό μην αργείτε! Κάντε τώρα τις αγορές σας με όποιο τρόπο πληρωμής σας εξυπηρετεί, από την πληρωμή με αντικαταβολή ή κάρτα έως και τις 60 άτοκες δόσεις.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις στο SHOPFLIX.GR

Ψάχνετε καινούργιο smartphone, tablet, laptop, smartwatch ή θέλετε να επενδύσετε σε μια νέα τηλεόραση; Θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι, επιλέγοντας ολοκαίνουργιο σετ έπιπλα κήπου και βεράντας, κλιματιστικό, ανεμιστήρα, σκούπα ρομπότ ή ανεμιστήρα οροφής; Ή μήπως θέλετε να εξοπλίσετε την κουζίνα σας με μια νέα μηχανή espresso ή φριτέζα; Ό,τι κι εάν αναζητάτε, θα το βρείτε σε δυνατές προσφορές μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές.

Μην ξεχάσετε να περιποιηθείτε και τον εαυτό σας, επιλέγοντας συσκευές περιποίησης, όσα χρειάζεστε για την αντηλιακή σας προστασία και το μαύρισμα αλλά και την περιποίηση του σώματος σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

Τώρα, μάλιστα είναι και η ιδανική ευκαιρία να εξοπλιστείτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές για τα θαλάσσια σπορ αλλά και το camping, επιλέγοντας όλα όσα χρειάζεστε για την παραλία και την πισίνα, βιβλία, φορητά ηχεία, ακουστικά αλλά και action cameras, ποδήλατα για εσάς αλλά και παιχνίδια και οχήματα εξωτερικού χώρου για τα παιδιά ή playmobil και nerf.

Επιπλέον, θα βρείτε βρεφικές πάνες, τα απαραίτητα για την μεταφορά του μωρού και φυσικά ό,τι χρειάζεται το κατοικίδιό σας.

Sports in

Super League: Το εντυπωσιακό γκολ του Ποντένσε στην Τούμπα κορυφαίο της σεζόν (vid)

Το γκολ του Ποντένσε στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αναδείχθηκε το καλύτερο για τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024