Στις αρχές του 2024, η TUDOR ανακοίνωσε την επιστροφή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, σε συνεργασία με τη νέα ομάδα Visa Cash App RB Formula 1®. Για να τιμήσει το γεγονός, η TUDOR δημιούργησε μια αποκλειστική έκδοση του μοντέλου Black Bay Ceramic, με μπλε καντράν που ταιριάζει με το εντυπωσιακό  μπλε χρώμα της ομάδας. Τώρα μπορείτε να φοράτε το ίδιο ρολόι που φορούν οι οδηγοί της Formula 1® Daniel Ricciardo και ο νεαρός Yuki Tsunoda.

Η TUDOR έχει μια μακρόχρονη ιστορία στις πίστες αγώνων ταχύτητας. Στήριξε νικήτριες ομάδες την χρυσή εποχή των αγώνων ταχύτητας, όπως την TUDOR Watch Racing Team στα τέλη της δεκαετίας του ‘60 και το  πρόσφατο Πρωτάθλημα  IMSA TUDOR United Sports Car. Φέτος, η TUDOR επιστρέφει αυτή τη φορά με την συνεργασία με την ομάδα  Visa Cash App RB, μια νέα ομάδα της Formula 1® με τους οδηγούς Daniel Ricciardo και Yuki Tsunoda που αγαπούν ιδιαίτερα οι λάτρεις του σπορ.

Η Formula 1® θεωρείται ευρέως ως ένα υψηλής τεχνολογίας άθλημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα Visa Cash App RB φορά το Black Bay Ceramic, την επιτομή της καινοτομίας στην ωρολογοποιία. Ο αυτόματος μηχανισμός του ΜΤ5602-1U φέρει την πιστοποίηση Master Chronometer από το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας METAS, όσον αφορά στην ακρίβεια της χρονομέτρησης, στην ανθεκτικότητα στα μαγνητικά πεδία και στην αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Το νέο μοντέλο Black Bay Ceramic “Blue”, με κάσα από μαύρο ματ κεραμικό υλικό διαμέτρου 41mm, διατίθεται τώρα με μπλε καντράν. Συνοδεύεται από υβριδικό δερμάτινο και λαστιχένιο λουράκι με μπλε ραφές και έξτρα μαύρο υφασμάτινο λουράκι με μπλε γραμμή στο κέντρο.

Το νέο BLACK BAY CERAMIC “BLUE” στα χρώματα που φοράει η Visa Cash App RB  αυτή τη σεζόν, γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της TUDOR στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Με 5ετή διεθνή εγγύηση TUDOR.