O Oλυμπιακός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως οι ερυθρόλευκοι εκτός από τις προσθήκες στο ρόστερ τους έχουν στο μυαλό τους και πιθανές αποχωρήσεις.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος με την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στους Πειραιώτες αλλά και την παρουσία του Φίλιπ Πετρούσεφ, λογικά, θα δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του… πενταδάτου που είχε τη περασμένη σεζόν.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Ισπανία για τον Αμερικανό φόργουορντ.

Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον ευρωπαϊκό Τύπο αρκετές ομάδες της Euroleague έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Αμερικανό φόργουορντ, ενώ χθεσινό ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτησή του, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 με τον Ολυμπιακό.

Τι αναφέρει το «Bar Canaletes»

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Bar Canaletes», το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» για τον 30χρονο άσο της Βαλένθια, Τζάστιν Άντερσον είναι υπαρκτό, ενώ ενδέχεται οι Καταλανοί να εντάξουν στο ρόστερ τους και τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ των Πειραιωτών, θέλοντας να ενισχυθούν σημαντικά στη θέση αυτή.

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Βεζένκοφ στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με την Μπάρτσα να βρίσκεται σε στάση αναμονής για την τελικά απόφαση των Ράπτορς.

Την σεζόν που τελείωσε ο Πίτερς είχε 13,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 25,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στην EuroLeague, με το ποσοστό ευστοχίας του στα τρίποντα να αγγίζει το 53,5%.