Η Ελλάδα επιβλήθηκε της Κροατίας στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της «γαλανόλευκης», ενώ σήμερα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση.

Η ανάρτηση που έκανε ο Θοδωρής Παπαλουκάς:

«Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας για την επιτυχή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή η σπουδαία επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και εξαιρετικής ομαδικότητας.

Πρώτα απ’ όλα, οι παίκτες μας αξίζουν κάθε έπαινο. Κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, να παλέψουν με ψυχή και να δείξουν ότι το άθλημα είναι σε υψηλό επίπεδο. Η αποφασιστικότητα και η θέλησή τους να διακριθούν τιμά όχι μόνο τους ίδιους, αλλά γέμισε χαρά και υπερηφάνεια τη χώρα μας.

Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς και σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό που παρακολούθησαν τους αγώνες! Συγχαρητήρια Τόμας, Γιαννούλη, Βασίλη, Νικ, Παναγιώτη, Γιώργο, Βασίλη, Κώστα, Γιάννη, Κώστα και Ντίνο..

Επιπλέον, το προπονητικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Βασίλη Σπανούλη, έδειξε την ικανότητά του να ηγηθεί και να εμπνεύσει αυτή την ομάδα.

Ο Βασίλης, ένας θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, κατάφερε να μεταδώσει το πάθος και τη στρατηγική του στους παίκτες, οδηγώντας τους σε αυτό το αξιοθαύμαστο επίτευγμα.

Καταπληκτική δουλειά Ηλία Καντζούρη, Διαμαντή Παναγιωτόπουλε και Κώστα Χαραλαμπίδη.

Μην παρελείψουμε να αναγνωρίσουμε την προσφορά όλων των ανθρώπων γύρω από την Εθνική Ανδρών όπως οι Δήμος Ντικούδης, Νίκος Ζήσης και Γιώργος Τσιάρας καθώς το ιατρικό προσωπικο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Τους αφανείς ήρωες!

Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια και στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, που στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, παρέχοντας την απαραίτητη στήριξη και υποδομή για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Αυτή η πρόκριση είναι μια γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ και μια υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Συνεχίζουμε δυνατά!

Υ.Γ τρώγοντας έρχεται η όρεξη λένε και μας την έχετε ανοίξει με όλα αυτά που είδαμε και ζήσαμε!».