Τον παίκτη που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη γραμμή τον ψηλών, αποκάλυψε η ιστοσελίδα «pianetabasket».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο Παναθηναϊκός στόχευε στον Ντάριο Σάριτς, αλλά τελικά ο Κροάτης αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση στο ΝΒΑ από τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο Ντάνιελ Τάις ανέβηκε ξανά στην κορυφή της λίστας επιθυμιών των «πρασίνων». Ο Γερμανός ψηλός είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος», αναφέρουν οι Ιταλοί.

Σίγουροι οι Ιταλοί για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντάνιελ Τάις.

Την περασμένη σεζόν ο Τάις πραγματοποίησε 60 εμφανίσεις στο ΝΒΑ με Ιντιάνα Πέισερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, μετρώντας κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1,0 ασίστ και 0,9 μπλοκς σε 16,9 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπράουνσβαιγκ, Ουλμ, Μπάμπεργκ, Μπόστον Σέλτικς, Σικάγο Μπουλς και Χιούστον Ρόκετς.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα story στο Instagram με το καθημερινό του πρόγραμμα εκγύμνασης, όπου αναφέρει «Ημέρα 189, εξάσκηση 274». Ωστόσο, στο tablet της εικόνας… αχνοφαίνεται να έχει googlάρει τον Γερμανό.

Στην Ελλάδα ο Αταμάν

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει συναντήσεις με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση του Τριφυλλιού για τις επαφές που έχουν γίνει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τον παίκτη που θα αποκτηθεί. Τη δεδομένη στιγμή αυτός που φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της «πράσινης» λίστας είναι ο Τάις, όπως αναφέρουν και οι Ιταλοί.