Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη από Tζάκα: «Έπαιξα με θλάση κόντρα στην Αγγλία»

Αποκάλυψη από Tζάκα: «Έπαιξα με θλάση κόντρα στην Αγγλία»

Ο αρχηγός της Ελβετίας, Γκρανίτ Τζάκα, αποκάλυψε πως στο ματς με την Αγγλία αγωνίστηκε έχοντας υποστεί θλάση.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελβετίας, Γκρανίτ Τζάκα, αποκάλυψε πως αγωνίστηκε στον αγώνα με τους Άγγλους για τα προημιτελικά του Euro 2024 έχοντας θλάση στον προσαγωγό και για αυτόν τον λόγο δεν εκτέλεσε κάποιο πέναλτι, ενώ απέφυγε τις μακρινές μεταβιβάσεις στον αγώνα.

Ο 31χρονος Ελβετός αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά της αναμέτρησης με τα Τρία Λιοντάρια με τον ίδιο να δηλώνει ότι μετά ματς με την Ιταλία υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε θλάση στον προσαγωγό.

Ο Τζάκα έπαιξε κόντρα στην Αγγλία, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro.

Ο έμπειρος μέσος εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα με την Αγγλία αγωνίστηκε κι έδωσε τα πάντα για να πάρει με την ομάδα του την ιστορική πρόκριση, κι ενώ δεν έπρεπε αυτός αγωνίστηκε τόσο τα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας όσο και στα 30 λεπτά της παράτασης.

Όμως η Ελβετία «λύγισε» στη «ρωσική ρουλέτα» (5-3 πεν, 1-1 κ.δ) και οι Άγγλοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά του EURO 2024. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του φετινού Euro. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Στον άλλον ημιτελικό, που θα γίνει μια μέρα νωρίτερα (σ.σ Τρίτη 9 Ιουλίου, 22:00), η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, με φόντο τον τελικο.

Sports in

Πιθανότατα Σάκκαρη και Γιάννης οι σημαιοφόροι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024