Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπέλινγκχαμ: «Θέλω τελικό με την Ισπανία»

Μπέλινγκχαμ: «Θέλω τελικό με την Ισπανία»

Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε πως η Ισπανία είναι η ομάδα που θα ήθελε να αντιμετωπίσει η Αγγλία στον τελικό του Euro, αν προκριθεί.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα ήθελε να συναντήσει την Ισπανία στον τελικό του Euro 2024.

Ερωτηθείς σχετικά από το «TeleDeporte», μετά την πρόκριση επί της Ελβετίας, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε, μιλώντας στα ισπανικά, την επιθυμία του να αντιμετωπίσει την «ρόχα».

Η Αγγλία παίζει στον ημιτελικό με την Ολλανδία και ο Μπέλινγκχαμ ονειρεύεται τελικό με Ισπανία.

«Ελπίζω πως ναι (σ.σ. να βρει την Ισπανία στον τελικό). Η Ισπανία έπαιξε πολύ καλά αυτές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και όλα είναι πιθανά. Ομως εξακολουθώ να παραμένω συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες μου», σχολίασε ο νεαρός Αγγλος μεσοεπιθετικός.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική Αγγλίας θ’ αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Τετάρτης (10/9, 22:00) την Ολλανδία, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, η Ισπανία θ΄αναμετρηθεί με την Γαλλία στον -χρονικά- πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διοργάνωσης στην «γηραιά ήπειρο».

Καλά νέα για τον Κέιν ενόψει Ολλανδίας

Η Αγγλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro 2024 επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι της Ελβετίας, χωρίς όμως τον Χάρι Κέιν ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή όταν σε μια μονομαχία με τον Μανουέλ Ακάντζι έπεσε πάνω κοντά στην πάγκο της ομάδας του. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου πάντως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως είναι καλά ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία.

Οι δηλώσεις του Χάρι Κέιν: «Ναι, είμαι καλά – απλά ήμουν κουρασμένος. Είχα μια μικρή κράμπα εκεί. Σκόνταψα πάνω στα μπουκάλια νερού και έπαθα κράμπα και στις δύο γάμπες. O προπονητής πήρε μια γρήγορη απόφαση προφανώς με τον Τόνι, έναν αποδεδειγμένα καλό εκτελεστή πέναλτι. Μπήκε και έκανε τη δουλειά του».

Sports in

Πιθανότατα Σάκκαρη και Γιάννης οι σημαιοφόροι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024