Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα ήθελε να συναντήσει την Ισπανία στον τελικό του Euro 2024.

Ερωτηθείς σχετικά από το «TeleDeporte», μετά την πρόκριση επί της Ελβετίας, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε, μιλώντας στα ισπανικά, την επιθυμία του να αντιμετωπίσει την «ρόχα».

Η Αγγλία παίζει στον ημιτελικό με την Ολλανδία και ο Μπέλινγκχαμ ονειρεύεται τελικό με Ισπανία.

«Ελπίζω πως ναι (σ.σ. να βρει την Ισπανία στον τελικό). Η Ισπανία έπαιξε πολύ καλά αυτές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και όλα είναι πιθανά. Ομως εξακολουθώ να παραμένω συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες μου», σχολίασε ο νεαρός Αγγλος μεσοεπιθετικός.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική Αγγλίας θ’ αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Τετάρτης (10/9, 22:00) την Ολλανδία, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, η Ισπανία θ΄αναμετρηθεί με την Γαλλία στον -χρονικά- πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διοργάνωσης στην «γηραιά ήπειρο».

Καλά νέα για τον Κέιν ενόψει Ολλανδίας

Η Αγγλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro 2024 επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι της Ελβετίας, χωρίς όμως τον Χάρι Κέιν ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή όταν σε μια μονομαχία με τον Μανουέλ Ακάντζι έπεσε πάνω κοντά στην πάγκο της ομάδας του. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου πάντως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως είναι καλά ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία.

Οι δηλώσεις του Χάρι Κέιν: «Ναι, είμαι καλά – απλά ήμουν κουρασμένος. Είχα μια μικρή κράμπα εκεί. Σκόνταψα πάνω στα μπουκάλια νερού και έπαθα κράμπα και στις δύο γάμπες. O προπονητής πήρε μια γρήγορη απόφαση προφανώς με τον Τόνι, έναν αποδεδειγμένα καλό εκτελεστή πέναλτι. Μπήκε και έκανε τη δουλειά του».