Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Προς Λέουβεν ο Βερστράτε

Άρης: Προς Λέουβεν ο Βερστράτε

Ο 30χρονος χαφ έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, με την ομάδα της πατρίδας του.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Λέουβεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο. Ο έμπειρος χαφ έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως και τον Ιούνιο του 2025, όμως, για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στην Πτολεμαΐδα, όπου και διεξάγεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βερστράτε όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην πατρίδα του για την Λέουβεν.

Ο Βέλγος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, με τη Λέουβεν, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τους ανθρώπους του Άρη, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνηση του Βερστράτε στην βελγική ομάδα.

Ο Ντιαντί «ανακοινώθηκε» στον Άρη από την πρώην ομάδα του

Η Εσπουάρ ντε Γκουεντιαγιέ (Espoirs de Guédiawaye) από τη Σενεγάλη ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 17χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ Κλέιτον Ντιαντί στον Άρη. «Ο διεθνής με την U17 της Σενεγάλης, Κλέιτον Ντιαντί μετακομίζει στον Άρη Θεσσαλονίκης. Η Εσπουάρ ντε Γκουεντιαγιέ του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική καριέρα του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και να ανακοινωθεί επίσημα και από τους Θεσσαλονικείς. Ο Ντιαντί είναι ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, ύψους 1,74μ., ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης και είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας.

Sports in

Super League: Το εντυπωσιακό γκολ του Ποντένσε στην Τούμπα κορυφαίο της σεζόν (vid)

Το γκολ του Ποντένσε στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αναδείχθηκε το καλύτερο για τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024