Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός, με την πειραϊκή ΠΑΕ μάλιστα σήμερα να ανακοινώνει μερικά από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πριν την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων.

Στις 19 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στις 16:00 ώρα Ελλάδας, στις 26 του ίδιου μήνα την Αλ Κουαντσιά, στην οποία είναι προπονητής ο Μίτσελ (17:30) και την επόμενη ημέρα (27/7) την Ναιμέγκεν στις 16:30.

Τα τρία φιλικά θα γίνουν στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασία της πειραϊκής ομάδας.

Εκτός από τα τρία φιλικά που έχουν ανακοινωθεί, οι Πειραιώτες θα δώσουν ένα ακόμα στην Ολλανδία, το οποίο θα γίνει γνωστό το επόμενο διάστημα.

Στις 8 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ στις 10/8 θα παίξει στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι πιθανό οι Ερυθρόλευκοι να μεταβούν για μερικές ημέρες και στην Ιταλία, όπου θα δώσουν 2-3 φιλικά, με αντιπάλους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ για τα φιλικά: