Τις προηγούμενες μέρες διάφορα ρεπορτάζ από το εξωτερικό είχαν συνδέσει τον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον από την πλευρά του Δικεφάλου του βορρά.

Τώρα, νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sportsport» από τη Βοσνία αποκαλύπτει πως ο Κροάτης επιθετικός έχει ζητήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μισθό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Πέτκοβιτς έθεσε ψηλά τον πήχη. Δε θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία, αλλά αν ήδη σχεδιάζει να φύγει από την Ντιναμό, θέλει να πάει σε ένα σύλλογο, που θα κερδίζει αξιοπρεπή χρήματα. Η ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ λήγει σε επτά ημέρες. Αν ο Πέτκοβιτς δε βρει μέχρι τότε σύλλογο πρόθυμο να πληρώσει αυτό το ποσό, τότε η Ντιναμό θα είναι αυτή που θα διαχειριστεί την πιθανή μεταγραφή.

Μέχρι στιγμής, η Μπολόνια και η Φιορεντίνα έχουν κάνει σοβαρή διερεύνηση. Οι δύο ομάδες της Serie A, του προσέφεραν ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά ο Κροάτης επιθετικός αρνήθηκε. Ο τελευταίος που χτύπησε την πόρτα του Πέτκοβιτς ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός ζήτησε μισθό 2 εκατομμυρίων ευρώ από τους πρωταθλητές Ελλάδας, που είναι πολύ υψηλός για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης».