Τρίτη 09 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντεσάν είπε το αυτονόητο για Εμπαπέ

Ο Ντεσάν είπε το αυτονόητο για Εμπαπέ

Ο Ντιντιέ Ντεσάν στηρίζει πολλά στον Εμπαπέ, παρά το ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν είναι στα πάνω του

Ισπανία και Γαλλία μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο ημιτελικό του Euro, καθώς οι δυο ομάδες κοντράρονται το βράδυ της Τρίτης μ’ έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι Γάλλοι δεν έχουν δείξει σε αυτό το τουρνουά τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν και τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για τους «τρικολόρ» μετά τον τραυματισμό του Εμπαπέ στην μύτη.

Ο σούπερ σταρ της γαλλικής έχει βέβαια επιστρέψει στα παιχνίδια των Γάλλων στην διοργάνωση, αλλά είναι προφανές πως έχει επηρεαστεί από τον τραυματισμό του.

Ο ομοσπονδιακός πάντως τεχνικός των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο ηγέτης της γαλλικής ομάδας θα είναι στο βασικό σχήμα της Γαλλίας ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Ντεσάν είπε δηλαδή το αυτονόητο καθώς ακόμα και ο ανέτοιμος Εμπαπέ, είναι σε θέση με μια ενέργεια να κάνει την διαφορά, να κρίνει ένα μεγάλο παιχνίδι.

Και σαφώς ο προπονητής της Γαλλίας ξέρει ότι με τον Εμπαπέ στον αγωνιστικό χώρο, η Ισπανία θα έχει πάντα το μυαλό της στην αντιμετώπιση του Γάλλου σούπερ σταρ.

Ναι είναι δεδομένο πως ο επιθετικός της γαλλικής ομάδας δεν έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην τελική φάση του Euro.

Μπορεί όμως ο Ντεσάν ν’ αφήσει εκτός βασικής εντεκάδας των «τρικολόρ» τον Εμπαπέ και μάλιστα σ’ έναν ημιτελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ισπανία;

Όχι βέβαια, με τον Γάλλο προπονητή να λέει το αυτονόητο στους δημοσιογράφους απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο Εμπαπέ θα είναι βασικός κόντρα στους Ισπανούς.

Ο Ντεσάν βλέπει πρώτα απ’ όλους ότι το μεγάλο αστέρι της Γαλλίας δεν είναι στην φόρμα που θα επιθυμούσε κι αυτό φυσικά είναι μεγάλο πρόβλημα για όλη την ομάδα της Γαλλίας.

Ξέρει όμως ότι πρέπει να έχει τον Εμπαπέ απ’ την αρχή του παιχνιδιού στο χορτάρι κι αυτό θα κάνει ποντάροντας στο ταλέντο του παίκτη και στην αυτοπεποίθησή του.

Ο Εμπαπέ μπορεί να «θυμηθεί» τον καλό του εαυτό στο μεγάλο παιχνίδι με την Ισπανία και ο Ντεσάν θα τον έχει στο βασικό σχήμα της ομάδας του, έστω κι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Sports in

Χαμός στην Τeam USA: «Είμαι η πρώτη επιλογή – Να μάθουν να παίζουν γύρω μου» (vid)

Ο Άντονι Έντουαρντς προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, αφού τόνισε πως είναι το Νο.1 στην Team USA, ενώ επισήμανε ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να μάθουν να παίζουν γύρω του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Ιουλίου 2024