Οι φίλαθλοι πάντως δεν έμειναν παραπονεμένοι καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικό θέαμα στην πλατεία Κοραή του Πειραιά, με τη διοργάνωση τουρνουά ποδοβόλεϊ.

Εικόνες βγαλμένες από την κόπα καμπάνα με αστέρια των ελληνικών γηπέδων και όχι μόνο.

Το ερυθρόλευκο δίδυμο Τζιοβάνι – Λεονάρντο ήταν εκείνο που κέρδισε στο τάι μπρέικ 15-13 τον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβο Ντο, Μιχάλη Μουρούτσο και Μπίρο, με τη βραδιά που οργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, να κλείνει με χειροκρότημα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε το βίντεο:

Το Σάββατο ήταν εκεί και ο Γιώργος Αμανατίδης που θυμήθηκε τα παλιά με τον Τζιοβάνι, ενώ στο πλευρό όλων ο πρόεδρος του Footvolley Ελλάδας, Μαρσέλο Ντα Κόστα.

«Ξεχώρισε όπως ήταν φυσικό η παρουσία του Τζιοβάνι. Ο Βραζιλιάνος Θρύλος του Ολυμπιακού επέστρεψε στον Πειραιά και απέδειξε πως είναι ακόμα σε τρομερή φόρμα. Είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο κυρίως στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στους Πειραιώτες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Κι αυτό γιατί συνδύαζε ποδοσφαιρικό ταλέντο και άψογο χαρακτήρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έδωσε το «παρών» και τις δύο ημέρες.

Δύο ημέρες στις οποίες οι συμμετέχοντας χάρισαν πλούσιο θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, με τον κόσμο να απολαμβάνει τις αναμετρήσεις και να χειροκροτεί όσους αγωνίστηκαν.

Χορηγός επικοινωνίας: in.gr