Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Τραγικός θάνατος για 41χρονη - Πιάστηκαν τα ρούχα της σε τελεφερίκ και έπεσε σε γκρεμό

Ιταλία: Τραγικός θάνατος για 41χρονη – Πιάστηκαν τα ρούχα της σε τελεφερίκ και έπεσε σε γκρεμό

Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της, τα οποία είναι 6 και 9 ετών, είδαν όλο το περιστατικό και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ιταλία το πρωί της Πέμπτης (4/7), με μία 41χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών και του συζύγου της, πέφτοντας από ένα τελεφερίκ.

Η Μαργκαρίτα Λέγκα, όπως ήταν το όνομά της, έκανε διακοπές στην Καλάσκα Καστιλιόνε, στην κοιλάδα Ανζάσκα, στις ιταλικές Άλπεις.

Η γυναίκα αν και μπόρεσε να κρατηθεί για λίγα λεπτά, δεν άντεξε και έπεσε τελικά από ύψος 150 μέτρων στο γκρεμό, όπου και έχασε τη ζωή της

Η άτυχη γυναίκα φόρτωνε αποσκευές σε ένα μικρό ένα τελεφερίκ, που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά αντικειμένων και όχι ανθρώπων, όταν πιάστηκαν τα ρούχα της στο μηχάνημα, το οποίο ξαφνικά άρχισε να λειτουργεί.

Αν και μπόρεσε να κρατηθεί για λίγα λεπτά, δεν άντεξε και έπεσε τελικά από ύψος 150 μέτρων στο γκρεμό, όπου και έχασε τη ζωή της. Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.

Το σημείο αποκλείστηκε μετά την τραγωδία

Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά της 41χρονης

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οικογένεια προσπαθούσε να φτάσει σε μια καλύβα, που βρισκόταν σε ένα βουνό της περιοχής. Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της, τα οποία είναι 6 και 9 ετών, είδαν όλο το περιστατικό και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Για τον εντοπισμό της 41χρονης, οι τεχνικοί και η ομάδα διάσωσης οργάνωσαν επιχείρηση, στην οποία επιστρατεύτηκε ένα ελικόπτερο και μέλη της ομάδας, που ελίχθηκαν με σχοινιά στο βραχώδες και ανώμαλο έδαφος, όπου βρέθηκε τελικά η σορός της.

Sports in

Το μέλλον ανέτειλε…

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ κοιτάζει ψηλά και στο Παρίσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024