Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάιντεν σε Δημοκρατικούς: «Παραμένω στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ»

Μπάιντεν σε Δημοκρατικούς: «Παραμένω στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ»

Ο Τζο Μπάιντεν ξεκαθαρίζει ότι θα τρέξει αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους και πως θα νικήσει τον Τραμπ

Ο Τζο Μπάιντεν ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην εκλογική κούρσα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, παρά τις ανησυχίες για την υγεία του.

Σε επιστολή του προς τους Δημοκρατικούς, ο Τζο Μπάιντεν τονίζει, μεταξύ άλλων, «θέλω να ξέρετε ότι παρά τις φήμες που διαρρέουν στον Τύπο και αλλού, δεσμεύομαι να παραμείνω σε αυτόν τον αγώνα, να τρέξω για αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους και να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ» .

«Άκουσα τις ανησυχίες των πολιτών – τις ανησυχίες και τους φόβους των καλόπιστων σχετικά με το διακύβευμα των συγκεκριμένων εκλογών. Δεν κλείνω τ’ αυτιά μου. Πιστέψτε με, γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα την ευθύνη που κουβαλά ο υποψήφιος του κόμματός μας» αναφέρει στην επιστολή του ο Μπάιντεν.

«Ήταν απόφαση των Δημοκρατικών. Όχι του Τύπου, όχι των χορηγών, όχι κάποιων γκρουπ ιδιωτών, όσο καλές και να είναι οι προθέσεις τους. Οι ψηφοφόροι και μόνο οι ψηφοφόροι επέλεξαν τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος», ανέφερε σε άλλο σημείο της επιστολής.

Όπως σχολιάζει το CNN, πρόκειται για μια κρίσιμη εβδομάδα για το πολιτικό μέλλον του Μπάιντεν, ο οποίος επιχειρεί να καθησυχάσει όσους τάσσονται υπέρ της απόσυρσής του, μετά το καταστροφικό για τον ίδιο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα κορυφαίοι Δημοκρατικοί της Βουλής είπαν στον ηγέτη της μειοψηφίας Χακίμ Τζέφρις την Κυριακή ότι ο Μπάιντεν πρέπει να παραιτηθεί εν μέσω ανησυχιών για τις εκλογικές αναμετρήσεις των Δημοκρατικών.

ην εβδομάδα που ακολούθησε την καταστροφική του επίδοση στο ντιμπέιτ, ο Μπάιντεν επικοινώνησε προσωπικά με περίπου 20 Δημοκρατικούς της Βουλής, λέει στο CNN ένας αξιωματούχος της εκστρατείας και μίλησε με ηγέτες κομμάτων — συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της πλειοψηφίας στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, του αρχηγού της μειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων Χακίμ Τζέφρις, της εκπροσώπου Νάνσύ Πελόζι και του Τζέιμς Κλάιμπερν — με στόχο να τους καθησυχάσει.

Sports in

Μαρέσκα: «Να είμαστε μία επιθετική ομάδα»

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα μίλησε για την κουλτούρα που πρέπει να φτιάξει ξανά η Τσέλσι, αλλά και για το πως θα γίνει ξανά επιθετική η ομάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024