Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτευμένη ξανά η Μελίνα Νικολαΐδη;

Ερωτευμένη ξανά η Μελίνα Νικολαΐδη;

Η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρης της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται πως έχει πια γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μετά τα unfollow με τον πρώην σύντροφό της διέγραψε και τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media. Και αυτό ενώ αρχικά είχαν παραμείνει φίλοι στα social media. Πλέον ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Summer’s Cool», η Μελίνα Νικολαΐδη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και ζει στιγμές ευτυχίας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΣΚΑΪ η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πολύ ευτυχισμένη, και μάλιστα την είδαν σε τρυφερές στιγμές με έναν γνωστό και γοητευτικό Έλληνα επιχειρηματία κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου.

Πολύ ήρεμος ο χωρισμός για τη Μελίνα Νικολαΐδη

«Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερό της. Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός που επήλθε πάρα πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού. Αποφάσισαν ότι πλέον έχουν άλλες προτεραιότητες. Η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ζήσει και πέντε πράγματα, είναι μόλις 20 χρονών» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πριν από δύο χρόνια ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη είχαν απασχολήσει τα media με την προσωπική τους ζωή, αφού για πρώτη φορά είδαμε την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας να παρουσιάζει στα social media τον σύντροφό της.

Το τελευταίο διάστημα είχαν αραιώσει τις κοινές τους εμφανίσεις, ενώ πρόσφατα η κόρη της Δέσποινας Βανδή είχε κάνει μόνη της βραδινή έξοδο στο μαγαζί στο οποίο εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου.

Είχε επίσης βρεθεί στη συναυλία των Coldplay με τον πατέρα της Ντέμη Νικολαΐδη και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα.

Υπενθυμίζεται πως η Μελίνα Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο για τις σπουδές της, ενώ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα προκειμένου να συναντήσει αγαπημένα της πρόσωπα.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024